Chinees Nieuwjaar 2021: een dierenriemgids voor het jaar van de metalen osChinees Nieuwjaar 2021: een dierenriemgids voor het jaar van de metalen os

Het jaar waarin de metal Ox een verlangen naar eenvoud en terug naar de basis brengt. Ossenenergie is klaar om het juk vast te binden en de velden te ploegen. Het is eerlijk werk, het type dat de Os weet te doen en zal doorgaan totdat het werk gedaan is. In 2021 kun je dus verwachten dat er intensief wordt gewerkt. Maar aan het einde van het jaar zal er succes zijn en een gevoel van persoonlijke voldoening dankzij de inspanningen die je hebt geleverd.
Dit jaar gaat over het opnieuw instellen van je prioriteiten, dus het is belangrijk om je te concentreren op wat echt waarde heeft in je leven. De Ox-energie haalt weg wat overbodig en afleidend is, waardoor er meer ruimte is voor duidelijkheid. Er is een verlangen om dingen op een eenvoudige, meer natuurlijke manier te doen. U zult waarschijnlijk een gezondere levensstijl aannemen door onbewerkte voedingsmiddelen te eten en meer buitenshuis te bewegen. In Ox-jaren word je eraan herinnerd om de ene voet voor de andere te zetten terwijl je naar een doel toe blijft bewegen. Dit leidt tot een overvloedige oogst.Voel je je uit balans? Onze Yin/Yang Tarot-lezing is jouw go-to om afstemming te vinden!

De metalen Ox-energie kan behoorlijk inflexibel zijn en je kunt botsen met anderen omdat je vast kunt zitten in je mening. Je kunt je zo geïnvesteerd voelen in je overtuigingen, dat het moeilijk is om anderen te horen of een verschil van mening toe te staan. In het begin zul je waarschijnlijk geduld hebben. Maar als je je geduld verliest, kan de irritatie die volgt epische proporties aannemen.
In Ox-jaren hangt er minder romantiek in de lucht, maar goede solide relaties worden gewaardeerd. Twee mensen zullen eerder bij elkaar komen vanwege wat ze elkaar kunnen bieden in plaats van voor een tijdelijke aantrekkingskracht. Daarom zullen de meeste relaties gebaseerd zijn op loyaliteit, steun en standvastigheid . Het is een goed idee om een ​​herinnering in je agenda te zetten voor verjaardagen en jubilea, want met je drukke schema kun je gelegenheden dit jaar gemakkelijk vergeten. De belangrijke momenten in je relaties zijn niet met geld te koop. Er zijn voor een vriend, je partner helpen met de was of wat boodschappen doen voor een familielid, wordt als liefdesdaad beschouwd.

Ter ere van het nieuwe maanjaar

Het nieuwe maanjaar valt op 12 februari. Het is goed om je een paar dagen ervoor voor te bereiden op het feest door het huis grondig schoon te maken. Overweeg om de veranda te vegen en de welkomstmat uit te schudden om de oude problemen los te laten en je klaar te maken voor de nieuwe energie . Zet op de dag voor het nieuwe maanjaar het afval buiten, want het brengt ongeluk om dingen precies op nieuwjaarsdag weg te gooien.

Leesmij: Astrologische voorspellingen voor 2021: welkom in het tijdperk van verandering in lichtsnelheid

In de nacht voor het nieuwe maanjaar, om middernacht, is het goed om veel lawaai te maken. Knal potten tegen elkaar, blaas op hoorns, maak vuurwerk af en dit zal alle negatieve energieën wegjagen.
Het nieuwe maanjaar is een dag van geluk en goede wil. Overweeg om te dragen wat vroeger je zondagse beste werd genoemd. Voeg een beetje van de kleur rood toe voor geluk. Ga zitten voor een maaltijd bestaande uit lange noedels. Dit staat voor een lange levensduur. Wees voorzichtig om de noedels te eten zonder ze te snijden. Misschien wil je een lucky bamboo aan je eettafel toevoegen, een plant die heel goed in harmonie is met de bruikbaarheid van het metalen Ox year. Deze snelgroeiende plant wordt als een geluksvogel beschouwd omdat bamboe kan worden gebruikt voor voedsel, medicijnen en bouwmaterialen.

Hier is alles wat je moet weten over je Chinese sterrenbeeld!

Jaar van de metalen os, gebaseerd op je Chinese sterrenbeeld

Rat

Er is veel werk te doen. Rat native, je gaat het tweede jaar van je 12-jarige cyclus in. Dit is als halverwege de lente tijdens het plantseizoen op een boerderij. Elk nieuw ding dat je probeert, is een zaadje dat je plant dat kan uitgroeien tot een toekomstige overvloedige oogst. Door nieuwe dingen te proberen, opent u nieuwe kansen voor uw carrière en relaties. En hoewel de methodische, ploeterende energie van de metalen Ox heel anders is dan je Speedy Gonzales Rat-energie, is dit nog steeds een behoorlijk harmonieus jaar voor Rat-inboorlingen. U zult het waarschijnlijk financieel goed doen, aangezien u de concurrenten flink voorgaat. En als het op liefde aankomt, kan een kennis veel, veel meer worden.

Os

Dit is jouw jaar! Je begint aan een nieuwe 12-jarige cyclus en dit duidt op veel verandering. Dit is niet de meest comfortabele situatie voor Ox-inboorlingen. Je bent echter klaar om het oude af te werpen en, indien nodig, het nieuwe te omarmen. Er is een mogelijkheid op een nieuwe baan, misschien bij uw huidige bedrijf, maar waarschijnlijker in een ander bedrijf of zelfs in een andere branche. Je gaat misschien verhuizen, hoewel er meer energie is om de verhuizing dit jaar te plannen en de verhuizing zelf in 2022 te maken. Ox-inboorlingen die al een liefdesrelatie hebben, zullen merken dat je liefde stabiel en sterk blijft. En als je op zoek bent naar liefde, kan een collega je kennis laten maken met een geweldige match.

Tijger

Native Tiger, je zit in het laatste jaar van je 12-jarige cyclus. Op een boerderij zou dit de laatste wintermaand zijn, wanneer het te koud is om naar buiten te gaan en het onmogelijk is om gewassen te planten. U kunt dit jaar veel ongeduld voelen om nieuwe dingen te doen. Maar nu is het tijd om projecten af ​​te ronden, papierwerk af te handelen en los te laten wat niet nodig is in uw garage, zolder of opslagruimte. Dit is een jaar om dingen af ​​te ronden. Het kan zijn dat je je school afmaakt of een versnelde opleiding volgt die je binnen een jaar kunt afronden. Als je op zoek bent naar een baan, kun je het beste in het veld blijven waarin je hebt gewerkt. Als het op liefde aankomt, kun je in contact komen met iemand uit je verleden.

Konijn

In je 12-jarige cyclus, geboren Rabbit, is het alsof je midden in een koude, besneeuwde winter zit. Er is nog een lange weg te gaan naar de lente. Maar ondertussen houd je het vol in je knusse huis met genoeg eten en goed gezelschap. Je hebt meer tijd voor ontspanning, meditatie en creativiteit. Dit jaar kan best leuk zijn voor inboorlingen van Rabbit. Je blijft waarschijnlijk dicht bij huis en maakt contact met goede vrienden en dierbare familieleden. Thuis werken of een bedrijf aan huis hebben is de meest winstgevende optie. Als je op zoek bent naar liefde of je vriendenkring wilt uitbreiden, is het goed om in de buurt te blijven of een familielid te vragen je te helpen contacten te leggen.

Draak

In je 12-jarige cyclus ben je uit de herfst geboren en ga je nu de vroege winter in. U zit in het eerste jaar van uw driejarige spaarperiode. Hier maakt u de balans op van uw positie in het bedrijf, versterkt u uw positie in de gemeenschap en telt u uw succesniveau. Dit jaar stromen de kansen die u verwachtte naar u toe. Er wordt een beroep op je gedaan op jouw expertise en ervaring. Je gaat een gemakkelijkere tijd in om geld te verdienen en goede carrièreverbindingen te vinden. Als het op liefde aankomt, verdiept u uw relaties door goede communicatie. Maar als je dit jaar op zoek bent naar liefde, is het verstandig om hulp te zoeken bij je zoektocht.

Slang

Een zeer harmonieus jaar staat voor de inboorlingen van Snake voor de deur. In je 12-jarige cyclus zit je in het laatste jaar van je driejarige oogstperiode. Er zijn zoveel mogelijkheden voor u om geld te verdienen, nieuwe mensen te ontmoeten, uw bedrijf uit te breiden of dingen van uw bucketlist af te strepen. Mensen stappen op om te helpen. Je komt samen met vrienden om elkaar te steunen en je daagt elkaar uit om te slagen. Je kunt samen marathons lopen of elkaar helpen iets zinvols op te bouwen. Dit is een van je betere jaren voor liefdesrelaties, omdat je een van de meest romantische tekens bent (en mensen zullen dit jaar hongerig zijn naar romantiek). Je hebt waarschijnlijk veel geïnteresseerde vrijers.

Paard

Er is veel werk en succes voor paarden inboorlingen. 2021 brengt je naar de oogstperiode halverwege de herfst van je 12-jarige cyclus. U kunt veel materieel succes of een hogere functie in uw baan aantrekken. Maar je kunt je terugtrekken omdat er van je wordt gevraagd om veel meer verantwoordelijkheid op je te nemen en meer uren te werken. Er zullen aan beide kanten compromissen moeten worden gesloten. Voor inboorlingen van paarden die al een liefdesrelatie hebben, kan het sterk en stabiel zijn, maar het kan ook periodes hebben waarin de timing iets anders is. Evenzo, wanneer je op zoek bent naar liefde, is het gemakkelijk om afgeleid te worden en te laat te komen voor een date. Het goede nieuws is dat de zaken verbeteren naarmate de relatie hechter wordt.

Geit

Alle ogen zijn dit jaar gericht op het metaal Ox, waardoor je, geboren in Goat, enigszins genegeerd wordt. En voor de meeste tekens kan dit behoorlijk moeilijk zijn. Maar de meeste Goat-inboorlingen vinden het niet erg om achter de schermen te werken. In je 12-jarige cyclus ga je de vroege herfst in op de boerderij, je eerste oogstjaar. Dit geeft aan dat je veel materieel succes kunt hebben als je je houdt aan wat je weet en waar je ervaring hebt. U moet om de verhoging of de promotie vragen, omdat dit niet automatisch zal zijn. Hetzelfde geldt voor liefde. Als je om de datum vraagt, kun je geluk vinden. Maar als je bij de telefoon zit, wacht je misschien heel lang.

Aap

In 2021 kunnen er enkele uitdagingen zijn voor de inheemse aap, aangezien geen twee dieren meer kunnen verschillen dan een os en een aap. In je 12-jarige cyclus is het nazomer, zoals op een boerderij met de rijpende groenten en fruit die nog niet geplukt kunnen worden. Er is een overvloed aan kleine kansen en veel werk te doen. Dit is een goed moment om uw bedrijf te laten groeien, uw contactenkring uit te breiden of kennis en ervaring op te doen. Grote winsten zijn nog net iets buiten bereik. Als het op liefde aankomt, verveel je je misschien met een oude relatie. Overweeg om het wat op te fleuren met nieuwe ideeën. Het meeste succes komt voort uit het aangaan van nieuwe relaties, vooral romantische.

Haan

Inheems in de haan, in je 12-jarige cyclus is het midden in de zomer en de omstandigheden zijn perfect om dingen te laten groeien. Jij kunt dingen laten gebeuren. Dit is een goed moment om je te concentreren op het uitbreiden van je bedrijf, contact maken met influencers en het vinden van een mentor. Het is veel werk en je hebt het erg druk, maar dit jaar heb je het geluk aan je zijde. Wanneer je de deur nadert om te kloppen, vliegt deze open en verschijnt er een rode loper voor je voeten. Kleine acties leiden tot succes, ook financieel. Als het op liefde aankomt, moet je het in je agenda plannen, want het zal niet je hoogste prioriteit hebben. Wat uw naaste relaties betreft, ze wachten standvastig en geduldig tot u terugkeert van het werk.

Hond

Je krijgt eindelijk wat resultaten van het werk dat je de afgelopen jaren hebt gedaan. In je 12-jarige cyclus is het vroege zomer en begin je spruiten en tekenen van succes te zien. Dingen beginnen vanzelf te gebeuren, zoals de groei van sociale media of het opbouwen van uw mailinglijst. Op het werk weet je wat je doet en heb je duidelijke doelen. Maar er is nog veel werk te doen en je zult waarschijnlijk worden aangeboord voor een managementfunctie. Als het om huis en gezin gaat, doe je daar ook veel management. Anderen leunen zwaar op je en vragen om hulp. Nieuwe liefde komt alleen als je er tijd voor vindt in je schema.

Varken

Inheems varken, in je 12-jarige cyclus, is het de laatste maand van de lente, en dingen beginnen te bloeien. In de afgelopen twee jaar bent u misschien een nieuwe baan begonnen, bent u teruggegaan naar een oude baan en bent u vervolgens een bedrijf begonnen. Misschien ben je ook verhuisd en heb je een nieuwe gemeenschap gevonden. Dit alles heeft je waardevolle ervaring opgeleverd. In 2021 ben je veel zelfverzekerder. Kansen beginnen binnen te stromen, eerst als een straaltje en dan met enige druk en stromen naar het einde van het jaar toe. Als het gaat om je liefdesleven, heb je geweldige kansen voor een uitstekende match. Je bent een van de meer romantische tekens, en dus kun je een uitstekende band hebben met je favoriete persoon.

Twijfel je nog over je relatie? Krijg een nauwkeurige Tarot-lezing Lidwoord