5 Gemini-seizoensdata om het meeste uit je lente te halen5 Gemini-seizoensdata om het meeste uit je lente te halen

Het is geen toeval dat het leuk, flirterig en sociaal is tweeling seizoen sluit ons lenteseizoen af. En hoewel we allemaal klaar zijn voor een energieke verschuiving en om te socializen op onze favoriete plekken, heeft dit Gemini-seizoen een aantal trucjes in petto. Mercurius, de meester van bedrog en communicatie, zal retrograde gaan , en vormen enkele gespannen vierkanten met Neptunus, de planeet van illusie. We kunnen er allemaal baat bij hebben om voorzichtig te werk te gaan, maar ondanks dit alles zijn er nog steeds een aantal geweldige, magische dagen die je niet wilt missen.Het Gemini-seizoen verschuift onze focus naar communicatie en informatie-uitwisseling. Het is een seizoen van leren en studeren. Dus, wat zal je focus zijn? Zet je schrap voor enkele zeldzame transits die zeker een blijvende indruk zullen achterlaten! En als je er zeker van wilt zijn dat je de magie niet mist, abonneer je dan op Astrologie+ -al deze datums en meer worden gesynchroniseerd met uw persoonlijke kalender en geven aan hoe de energie uw persoonlijke sterrenbeeld zal beïnvloeden.

De meest positieve data van het Gemini-seizoen 2021

31 mei: Mars in Kreeft driehoek Neptunus in Vissen : Laten we eerlijk zijn: Mars gedijt nooit als het door Kreeft reist. Het is verzwakt en kan niet werken op het volledige, actiegerichte potentieel van Mars. Mars in Kreeft benadert situaties en conflicten vanuit een emotioneel standpunt, maar het kan die gevoelens ook gemakkelijk onder het tapijt stoppen. Wanneer Mars een zoete driehoek vormt naar Neptunus, de planeet van mysterie en illusie, komen onze acties overeen met onze dromen. Dit is zo'n magisch moment om je waarheid te spreken en onderdrukte gevoelens op te graven. Als je graag een nieuw passieproject wilt starten, kan deze hemelse vonk je het momentum geven om groots te dromen en vooruit te komen op je pad.

2 juni: Venus gaat Kreeft binnen : Wanneer de planeet van liefde, schoonheid en waarden medelevende Kreeft binnengaat, wint iedereen. Venus in Kreeft herinnert ons eraan dat het van het grootste belang is om voor onszelf en onze haard te zorgen. Waar ben je een beetje te laks geweest met je zelfzorg? Kanker is een van de meest verzorgende symptomen en staat natuurlijk bekend om het zorgen voor anderen. Maar tijdens deze transit is het belangrijk om jezelf af te vragen: hoe zorg je voor jezelf? Er zit magie in de momenten die je alleen voor jezelf neemt.

tweelingen seizoen 2021

3 juni: Venus in Kreeft driehoek Jupiter in Vissen : Als Hallmark-kaarten een transit zouden zijn, zou het dit zijn: zoete Venus in Kreeft en uitgestrekte en empathische Jupiter in Vissen. We benaderen het leven vanuit een ruimte waarin het hart centraal staat. Liefde en mededogen zijn onze grootste geschenken. Wanneer Venus en Jupiter, twee van de meest positieve planeten aan de hemel, synchroon lopen in zachte, emotionele watertekens, werkt ons hart op volle toeren. Dit is een prachtige dag om je te concentreren op eigenliefde en het soort liefde in te roepen waarmee je jezelf in je leven wilt omringen. Zorg ervoor dat je een rozenkwarts in je zak gooit en kijk wat er zich gedurende de dag ontvouwt.

10 juni: Zon in Tweelingen conjunct Mercurius in Tweelingen : Wanneer de zon en Mercurius synchroniseren, is het meestal een hemels aha-moment. Het kan een moment van helderheid zijn of het ontstaan ​​van ideeën. Vooral deze bijeenkomst zal een beetje anders zijn - Mercurius zal retrograde zijn. Besteed aandacht aan wat er op deze dag naar boven komt, want dit maakt deel uit van je retrograde reis. Retrograde is niets om bang voor te zijn - het is eigenlijk een krachtige tijd voor groei en het afstoten van wat ons niet langer dient. We moeten het verleden opnieuw bekijken om ervan te leren. Hoe besluit je om je lessen in je op te nemen en verder te gaan?

14 juni: Saturnus in Waterman vierkant Uranus in Stier : Magie is niet altijd gemakkelijk. Het zou een regelrechte astrologische leugen zijn om te zeggen dat Saturnus vierkant Uranus een fantastische, mystieke transit is. In werkelijkheid is het groeibevorderend. Het zorgt voor de komst van plotselinge verandering, innovatie en verrassingen. Soms leggen onze moeilijkste lessen de basis voor onze meest noodzakelijke groei. De invloed van Saturnus hier zal willen dat we weerstand bieden aan verandering - wie houdt er niet van om comfortabel te zijn? De les van deze sterrenovergang is om los te laten en te vertrouwen. Ga zoveel mogelijk met de stroom mee en weersta je verlangen om te controleren. Door verandering en ontberingen te omarmen, kunnen we nieuwe zaden planten voor een frisse, levendige toekomst.

Twijfel je nog over je relatie? Krijg een nauwkeurige Tarot-lezing Lidwoord