Steenbok Weekhoroscoop voor de week van 18 juli 2021Wekelijkse Horoscoop Steenbok Boogschutter Waterman vorige week deze week volgende week

Week van 18 juli 2021

Steenbok, een romantische fantasie kan werkelijkheid worden. Deze week zal bereid zijn om te luisteren de sleutel zijn.De week begint op zondag 18 juli met Mars in Leeuw, in jouw huis van hulpbronnen, en maakt een inconjunctie met Neptunus in Vissen in jouw huis van overeenkomsten. Dit is lastige energie voor het ondertekenen van een overeenkomst of het geven van de definitieve goedkeuring van een contract. Als u heeft nagedacht over het kopen van een auto of het ondertekenen van een koop- en verkoopovereenkomst voor een appartement, weet dan dat er vandaag moeilijkheden kunnen zijn. Het zou geweldig zijn om te wachten tot later in de week om juridische zaken af ​​te handelen. Als je moet tekenen, lees dan elke bepaling goed door en kijk of je kunt onderhandelen over de punten die niet naar wens zijn.

Op maandag 19 juli maakt Mercurius in Kreeft, in je huis van relaties, een vierkant met Cheiron in je huis van huis en gezin. Een familielid kan naar je toe komen en om vergeving vragen. Er kan een periode van vervreemding zijn geweest, of misschien zijn ze zojuist op je teen getrapt. Hun verzoek is oprecht en je hebt vandaag de kans om een ​​wond te helen.

Abonneer u op Astrology+ om meer van uw wekelijkse horoscoop te lezen.

Wachten op een teken? Neem vandaag nog contact op met een begaafde helderziende! Steenbok wekelijks volledig rapport