Verken nieuwe diepten met tarotkaarten getrokken voor het vissenseizoenTarot

Terwijl de zon overgaat in Vissen, biedt de geest een allesomvattende boodschap voor alle tekens om over na te denken. Het is een woord of een zin, maar een geestdier: de walvis . Dit magnifieke schepsel vraagt ​​ons om in het diepst van onze ziel te duiken. De walvis zwemt onder het oppervlak, niet bang voor de duisternis en bestand tegen de druk van het onbekende. Het stijgt dan op, om los te laten, om los te laten, om het verborgene in het licht te brengen en weer te ademen.Toen we jong waren, leerden we lezen, schrijven, optellen en aftrekken, maar we leerden zelden wat we met onze emoties moesten doen - hoe we ze moesten verwerken en wat de lessen erachter waren. We kregen te horen dat we niet moesten huilen, niet boos moesten zijn, niet verdrietig moesten zijn, dat er iets mis met ons was, alleen omdat we ons niet positief voelden.

De walvis spoort ons aan om te luisteren naar wat onze emoties communiceren, en brengt zo een bewustzijn terug dat we te lang opgesloten hebben gehouden. Welke gedragspatronen wil je doorbreken? Welke overtuigingen heb je waardoor je vastloopt? Waarom triggeren bepaalde mensen en bepaalde situaties jou? Hoe wil je groeien op emotioneel en spiritueel niveau? Vraag de geest van de walvis om je te helpen ontdekken wat eronder ligt. Een dagboek bijhouden, mediteren, therapie, yoga, hypnose - probeer verschillende methoden om te zien wat met je resoneert en begin jezelf op een dieper niveau te begrijpen.

Je intuïtieve Tarotscope zal je helpen af ​​te stemmen op wat je ziel nodig heeft om zich op te concentreren of aan te pakken tijdens dit Vissen-seizoen. Lees met uw zon, maan en opkomende tekens in gedachten.

Wat hebben de sterren dit jaar voor jou in petto?

RAM

Justitie en de dwaas

Beste Ram, dit Vissenseizoen biedt een kans om je karma op te ruimen, de fouten recht te zetten, de weegschaal in evenwicht te brengen en met een zuiver geweten vooruit te gaan.

Is er iemand aan wie je je excuses moet aanbieden? Is er iets dat zwaar op uw hart drukt, iets waarvan u weet dat u het deed, maar waarvan u nog niet de kans heeft gehad om te boeten? Misschien ben jij het die de vergeving moet accepteren, om je slachtofferschap los te laten.

met wie is Ram compatibel?

Het is moeilijk om vooruit te komen wanneer schuldgevoelens aan ons knagen, of wanneer we ons vastklampen aan de pijn uit het verleden. Justitie wil dat je vrij bent van dergelijke lasten. In plaats van te proberen gelijk te krijgen of een ruzie te winnen, moet u proberen mee te voelen, te begrijpen en het grotere geheel te zien. Als we komen met de intentie van vrede in plaats van overwinning, kunnen we de zegeningen ontvangen van The Fool, die wil dat we opnieuw beginnen - zonder de bagage - zodat we kunnen rennen, dansen en vliegen naar lichtheid, vrijheid en liefde.

STIER

De strijdwagen en de kluizenaar

Beste Stier, dit Vissenseizoen zul je grote stappen maken. Je vooruitgang zal opmerkelijk zijn; je zult over de regels heen springen om nieuwe wegen in te slaan. Om echter vooruit te komen in de toekomst, moet je jezelf momenten van rust en reflectie gunnen.

De Chariot ondersteunt je voorwaartse vaart en je verlangen naar succes en erkenning. Als je die golf van energie voelt, ga er dan mee weg. Gebruik die opwinding en passie om je voort te stuwen in alles wat je wilt bereiken.

Vergeet niet om naast de actie die je in de buitenwereld uitvoert ook tijd voor jezelf te nemen. Je moet opladen - om weg te lopen van wat je aan het doen bent, zelfs maar voor een moment. Als je moe bent, respecteer dat dan. Energie is oneindig, maar je fysieke lichaam slaat een eindige hoeveelheid op. De tijd die je in stille contemplatie doorbrengt, zal je in staat stellen je reis voort te zetten. Het zal je ook in staat stellen om wijsheid op te doen, intuïtief je volgende stappen te bepalen en een heldere en gefocuste geest te behouden.

TWEELING

8 van kopjes en 6 van kopjes

Beste Tweelingen, uit welke relaties of situaties wil je dit Vissen-seizoen weglopen? Iedereen heeft het over Marie Kondo, die zegt dat je alleen die dingen moet bewaren die je aanspreken. We kunnen dit niet alleen doen zonder bezittingen, maar ook met onze relaties.

Als een relatie onevenwichtig aanvoelt, als je meer geeft dan de andere persoon, en als de relatie je meer uitput dan dat het je gelukkig maakt, is het misschien tijd om opnieuw te evalueren waarom je ervoor kiest om te blijven.

De 8 van kopjes zegt dat het oké is om een ​​relatie achter je te laten als je niet het gevoel hebt dat het je hoogste goed dient. The 6 of cups wil dat je je concentreert op de verbindingen die wederkerig, onvoorwaardelijk en gemotiveerd zijn door ware liefde en vriendschap. Er zijn zoveel geweldige ervaringen te beleven met ongelooflijk geweldige mensen, maar je kunt er niet komen als je je blijft inspannen voor eenzijdige relaties.

KANKER

De toren en 8 van Pentakels

Beste Kreeft, dit Vissen-seizoen, weet dat wanneer dingen uit elkaar vallen, dat is omdat het zo bedoeld is, en het is zodat je iets nieuws kunt bouwen met een sterkere basis.

De toren is een van de meest gevreesde kaarten van het kaartspel; mensen denken dat ze hun baan zullen verliezen, hun relatie zal eindigen, of hun financiën zullen kelderen. Maar The Tower heeft ons iets diepers te leren. Het komt als een afrekening, een wake-up call, door te zeggen dat wat je dacht dat je vangnet was, dat nooit was. Klamp je niet zo vast aan wat zo gemakkelijk kan worden weggenomen.

De 8 van Pentakels stelt dat we altijd zullen blijven bouwen, zelfs als een structuur instort, is dit niet het einde. Het is slechts een voorbeeld, en we kunnen proberen te herbouwen vanaf waar die structuur stond, of iets compleet nieuws bouwen en alle wijsheid integreren die is opgedaan met wat we verloren lijken te hebben.
We zijn nooit klaar; we zijn altijd aan het bouwen en herbouwen. Zie vernietiging als een schone lei, een kans om te ascenderen en het anders te doen.

LEEUW

10 van toverstokken en 8 van zwaarden

Beste Leo, wees dit Vissenseizoen gemakkelijk voor jezelf, weet wanneer er te veel op je bord ligt en weet wat je niet in staat bent om meer aan te nemen.

Soms zijn we te veel toegewijd - we zeggen dat we dingen kunnen doen in de wetenschap dat het doen van die extra taak ons ​​volledig zal opbranden. De 10 van Wands vraagt ​​je om te erkennen wanneer genoeg genoeg is. Het wil dat je weet dat het oké is om nee te zeggen of dingen te laten vallen waar je eigenlijk geen zin in hebt.

hoe is een maagdvrouw?

The 8 of Swords ondersteunt deze boodschap en stelt dat de dingen die je te veel doet om je vrijheid weg te nemen. Door meer aan te pakken dan je aankunt, plaats je jezelf in een val. Leer dat je de kracht hebt om jezelf te bevrijden. Vraag om meer tijd, delegeer of zeg gewoon nee. Stel gezonde grenzen en weet dat uw tijd en energie kostbaar zijn.

MAAGD

7 van toverstokken en 10 van pentakels

Beste Maagd, dit Vissenseizoen zal het werk dat je hebt gedaan om obstakels te overwinnen op prachtige en magische manieren zijn vruchten afwerpen.

De 7 van Wands erkent je vindingrijkheid. Je hebt je hoofd koel gehouden onder druk, je hebt anderen versteld doen staan ​​met je vindingrijkheid en probleemoplossende vaardigheden, en je hebt je een weg naar succes gevochten. Het kan soms een uitdaging zijn geweest, maar weet dat het het waard was.

De 10 van Pentakels is een prachtig voorteken dat aangeeft dat de beloning niet ver weg is. De fundamenten die je hebt gelegd zijn sterk en je hebt niet alleen voor jezelf gewonnen, maar ook voor je team en je dierbaren. Er is een gevoel van voltooiing. Toon dankbaarheid voor wat er is bereikt en vergeet niet jezelf te bedanken voor je inspanningen. Terwijl overvloed je leven binnenstroomt, laat de energie zich vermenigvuldigen, wees liefdadig en straal die rijkdom en positiviteit uit, zodat het anderen inspireert.

kunnen Stier en Schorpioen met elkaar overweg?

POND

5 van zwaarden en de maan

Beste Weegschaal, probeer dit Vissen-seizoen, in tijden van conflict, niet reactief te zijn en in plaats daarvan reflecterend te zijn.
De 5 van zwaarden toont meningsverschillen, conflicten, wrok en overwinning ten koste van een nederlaag. De maan spreekt tot wat verborgen is: het onderbewuste en de dingen die we niet direct weten of zien.

Er komt een citaat in me op: Wees aardig voor iedereen die je ontmoet, want iedereen vecht een strijd waar je niets vanaf weet. Als mensen strijdlustig zijn, reageren ze uit angst. Als je wist wat iemand echt doormaakte, als je hun levensverhaal, hun motivaties kende, zou je anders naar hun acties kunnen kijken, en zou je empathischer en begripvoller kunnen zijn in plaats van veroordelend en defensief.

Dit betekent niet dat je je moet terugtrekken als je wordt uitgedaagd of dat je onderdanig moet zijn aan iemand die je probeert te overweldigen. Maar als je je intuïtie kunt aanboren en ze op energetisch en emotioneel niveau kunt begrijpen, kun je misschien vrede, vastberadenheid en harmonie brengen in plaats van oorlog.

SCHORPIOEN

2 van zwaarden en 3 van Pentakels

Beste Schorpioen, dit Vissen-seizoen is er geen tijd om te twijfelen, de tandwielen draaien, het schip beweegt en je moet je tempo opvoeren en meebewegen.

Er is een verschil tussen de tijd nemen om na te denken en na te denken en de tijd nemen omdat je niet kunt beslissen. De 2 van Swords spreekt van besluiteloosheid, niet duidelijk zien of een beperkt gezichtspunt hebben. Als je merkt dat je voortdurend vragen stelt, is het oké om hulp te zoeken bij de mensen om je heen. Of het nu gaat om je persoonlijke of professionele leven, weet dat je mensen hebt die je steunen en dat je vaak naar hetzelfde doel werkt.

De 3 van Pentakels gaat over teamwork en samenwerking. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, we zijn er om elkaar te helpen. Richt u op degenen die u kunt vertrouwen en laat hen u uit de goot helpen.

BOOGSCHUTTER

6 van toverstokken en oordeel

Beste Boogschutter, realiseer je dit Vissen-seizoen dat je geen validatie van anderen nodig hebt om je waardig te voelen of succes te behalen.

Je bent waardig zoals je bent, je hoeft aan niemand iets te bewijzen. Hoe meer je dit wortelt in je geloofssysteem, hoe meer je de energie van de 6 toverstokken kunt aanboren. Als er geen publiek was, niemand om je te prijzen, zou je dan nog steeds doen wat je aan het doen was? Bevredigt het je genoeg dat je plezier alles is wat je nodig hebt?

De oordeelskaart luidt een spiritueel ontwaken in. Je zult begrijpen dat je dingen moet doen voor jij . Je moet dingen doen omdat je ziel je daartoe roept. Je kwam naar dit fysieke vlak om je uit te drukken, te creëren, om geweldig en groots te zijn. Alle prijzen of erkenningen die je ontvangt, zullen geweldig aanvoelen, maar ze zijn gewoon de kers op de taart. Zolang je trots op jezelf bent en jezelf erkent, doen de meningen van anderen er niet toe.

STEENBOK

7 of Cups en The Lovers

Beste Steenbok, wees je dit seizoen van Vissen bewust van je projecties en de illusies die je werpt op het concept van liefde en romantiek.

The 7 of Cups ziet dingen met een roze bril: er is te veel fantasie, te veel verwachtingen. Sprookjes en films hebben liefde geschilderd om deze perfecte relatie te zijn waar alle problemen binnen 90 minuten zijn opgelost. In werkelijkheid fungeert een romantische relatie als een spiegel. De Lovers-kaart gaat voor mij nooit over gemakkelijke liefde. Het gaat over waarheid, en evolutie, en balans. Onze partners kunnen onze grootste leraren zijn, de dingen die ze doen die ons triggeren, de vreugden, het hartzeer, bevatten allemaal belangrijke lessen.

Het is niet zo dat ze ons in letterlijke zin completeren, maar de relatie die je deelt met je partner, die verbintenis, kan je helpen delen van jezelf terug te halen die verloren zijn gegaan. Het kan je helpen om trauma's aan de oppervlakte te brengen die je niet hebt genezen; het kan je helpen heel te worden voor jezelf.

WATERMAN

Koningin van Pentakels en de hogepriesteres

Beste Waterman, dit Vissenseizoen word je bekrachtigd door de goddelijke vrouwelijke energieën van de maan en van het huis.

De Koningin van Pentakels brengt de energie van huiselijkheid. Niet in de volgzame, onderdanige zin, maar in de zin van het creëren van een mooi huis, waar je je echt veilig kunt voelen. De Hogepriesteres brengt de energie van intuïtie, meditatie en spiritualiteit. Ze vraagt ​​je om je af te stemmen op de cycli van de maan, om met het ongeziene te werken, om te communiceren met je spirituele gidsen en voorouders.

gratis liefdeshoroscoop voor maagd

Maak van je huis een plek waar je even de buitenwereld kunt afsluiten, waar je in stilte kunt zitten en jezelf terug kunt brengen. Laat je huis je revitaliseren. Besteed de tijd en moeite die nodig zijn om uw huis om te toveren tot een waar toevluchtsoord. Stel een intentie vast voor wat u wilt dat uw huis voor u doet, want het is een leef- en ademruimte met een geheel eigen energie.

VISSEN

De zon en de hiërofant

Beste Vissen, wees tijdens je geboorteseizoen nieuwsgierig, stel vragen, want de kennis die je zoekt, zal de weg vrijmaken voor grote helderheid, vitaliteit en vreugde.

De Hiërofant wil dat je wijsheid verwerft. Het wil dat je zowel leraar als leerling bent. Zoek kennis die je helpt transcenderen, zoek kennis die je begrip van je rol op dit fysieke vlak verdiept. Kijk verder dan wat je op school is geleerd.

De zon belooft verlichting, je zult de dingen in een ander licht zien. In je zoektocht om jezelf, het universum, de aard van de werkelijkheid, de aard van liefde te begrijpen, zul je het ware geluk vinden. Dit geluk zal niet van buiten je komen. Het zal komen door je te herinneren wie je werkelijk bent en je verbinding met alles wat is. Het is niet zozeer een tekst of een georganiseerde lering, het is meer een frequentie, een vibratie van welzijn en innerlijke vrede.

Per Erik Borja is een praktiserend paranormaal medium dat contact maakt met de geest en zich afstemt op de energie van zijn cliënten om hen te helpen en te begeleiden op hun zielsreis. Vind Per online op The-Awakenist.com en op Instagram @TheAwakenist

Afbeelding door Teoh Chin Leong via 123rf

Laat de kaarten je toekomst onthullen. Krijg direct antwoord met een Tarot Reading. Lidwoord