paard Jaarlijkse Chinese Horoscopen voor 2021jaarhoroscoop paard Konijn Aap

Jaar van 2021

Inboorlingen van paarden zullen enthousiast zijn om te horen dat 2021 een veel beter jaar is dan 2020. Kansen beginnen zich echt voor je te manifesteren rond dingen waar je de afgelopen twee jaar aan hebt gewerkt. Je begint resultaten te zien van al je inspanningen en krijgt meer steun van de mensen om je heen. Het is bijna alsof je dit jaar een magische geest hebt: wens het, en het kan verschijnen!Dit jaar kunnen paardeninboorlingen de overeenkomsten en verschillen opmerken tussen hun eigen energie en die van de Os. Terwijl zowel het paard als de os samen op de boerderij wonen, kan de os een zwoegend leven leiden met een focus op gewoon het werk gedaan krijgen. Maar Horse wil avontuur en kansen om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe dingen te doen. Nu bootst de hele wereld de Ox-energie na - en je zou in de verleiding kunnen komen om hetzelfde te doen. Maar diep van binnen ben je een paard, klaar om vrij over de vlakten te rennen. Voeg dit jaar avontuur en nieuwigheid toe aan je leven wanneer je maar kunt.

Creativiteit en communicatie staan ​​dit jaar centraal. Misschien geef je les of schrijf je, word je gepubliceerd of zie je dat je video's veel aandacht trekken. Misschien verandert u de manier waarop u communiceert, of de mensen met wie u communiceert. Het is goed om dit jaar nieuwe dingen te proberen, waaronder nieuwe technologieplatforms voor zowel creativiteit (zoals tekenen, animatie of videobewerking) als communicatie. Bekijk manieren om meer mensen te bereiken vanuit het comfort van uw eigen thuiskantoor.

Dit jaar lijkt het Universum jou uit te kiezen om je te helpen met je ambities en je naar je doelen te begeleiden. Maar het brengt ook levenslessen en uitdagingen met zich mee, omdat deze je sterker zullen maken. Benader de obstakels die je tegenkomt als kansen voor groei. Terwijl je over elk obstakel galoppeert, zul je merken hoeveel je bent gegroeid en hoeveel gemakkelijker het is dan in het verleden. En als je terugkijkt, zul je zien hoe het universum je heeft geleid op een pad van leren en beloningen.

Op zoek naar jouw vonk? Chat vandaag met een helderziende jaarlijks volledig verslag