Jupiter retrograde in Boogschutter: een tijd om een ​​diepere waarheid te ontdekkenAstrologie nieuws

JUPITER RETROGRADE DATA 2019

14 januari Jupiter komt in schaduwfase op 14’ 30 Boogschutter10 april Jupiter-stations retrograde op 24' 21 Boogschutter

11 augustus Jupiter-stations direct op 14' 30 Boogschutter

5 november Jupiter laat schaduw op 24’ 21’ Boogschutter

JUPITER RETROGRADE IN BOOGSCHUTTER BETEKENIS

Jupiter regeert Boogschutter, en de doorgang hier - zelfs retrograde - is inherent welwillend.

Op collectief niveau zouden er herzieningen kunnen zijn in wetten met betrekking tot onder meer internationaal reizen, buitenlands beleid, luchtvaartbeleid en religieuze wetten. Op individueel niveau is dit een intern proces, een innerlijke uitbreiding van bewustzijn en verkenning op het gebied van je leven/kaart geregeerd door Boogschutter.

Verwacht dat de transit enorme onthullingen naar de oppervlakte zal brengen, samen met eerder onderdrukte waarheden of iets waaraan men heeft geprobeerd te ontsnappen - bewust of onbewust.
Lees mij: Planeten in retrograde: betekenissen en meer

Wat wordt uitvergroot, is proberen je aandacht te trekken, zodat je het eerlijk kunt confronteren. Als grote weldaad biedt Jupiter bescherming. Zelfs de meest chaotische situatie houdt een verborgen zegen in, en de waarheid zal je bevrijden. Dit is de belofte van Jupiter.

Dit is een kruispunt en er kunnen omwegen zijn, letterlijk of figuurlijk. Beschouw dit als een kans om je terug te trekken, je op het grote geheel te concentreren en de nodige koerscorrecties aan te brengen als je te ver van je pad bent afgedwaald.
Terwijl Jupiter op zijn schreden terugkeert, verschijnt er een kans om de lessen van de voorgaande maanden te belichamen - terwijl Jupiter door de eerste schaduwfase ging - en een diepere waarheid te ontdekken.

Vermijd voortijdig oordeel, ten goede of ten kwade. Dit is een retrospectieve reis - je had toen niet kunnen weten wat je nu weet. En er zal nog meer te leren zijn als Jupiter stations richt en uit zijn schaduwperiode komt. De reis is de bestemming. Wees filosofisch en objectief en je kunt leren wat je moet weten om verstandige keuzes te maken.

Jupiter in Boogschutter is een zoeker naar kennis en wijsheid. Een belangrijk aspect dat de tijdgeest dit jaar kleurt, is het vierkant van Jupiter met Neptunus in Vissen. Er zou nu een verlangen kunnen zijn om dieper in religieuze, esoterische, psychologische, filosofische of hogere studies te duiken - en spirituele en religieuze overtuigingen in twijfel te trekken.

Dit is een tijd om je geloof te herontdekken - in jezelf en in het bestaan. In wezen is dit een spirituele reis, waarbij je opnieuw wordt gekalibreerd en opnieuw wordt uitgelijnd met een innerlijk navigatiesysteem, en de weten die je begeleidt.

Wat je zoekt, zit in jezelf.

JUPITER RETROGRADE IN BOOGSCHUTTER - ASTROLOGISCHE ASPECTEN

11 april: Mercurius 24° Vissen vierkant Jupiter Rx 24° Boogschutter

kwaliteiten van een kankerman

14 april: Zon 24° Ram driehoek Jupiter Rx 24° Boogschutter

15 april: Venus 24° Ram vierkant Jupiter Rx 24° Boogschutter

2 mei: Mercurius 23° Ram driehoek Jupiter Rx 23° Boogschutter

5 mei: Mars 23° Tweelingen oppositie Jupiter Rx 23° Boogschutter

9 mei: Venus 23° Ram driehoek Jupiter 23° Boogschutter

30 mei: Mercurius 20° Tweelingen oppositie Jupiter Rx 20+ Boogschutter

10 juni: Zon 19° Tweelingen oppositie Jupiter Rx 19° Boogschutter

16 juni: Jupiter Rx 18° Boogschutter vierkant Neptunus 18° Vissen

23 juni: Venus 17° Tweelingen oppositie Jupiter Rx 17° Boogschutter

25 juli: Mars 14° Leeuw driehoek Jupiter Rx 14° Boogschutter

6 augustus: Zon 14° Leeuw driehoek Jupiter Rx 14° Boogschutter

8 augustus: Venus 14° Leeuw driehoek Jupiter Rx 14° Boogschutter

kenmerken van een vissenvrouw

11 augustus: Jupiter staat direct op 14° Boogschutter

JUPITER RETROGRADE EFFECTEN

Meest intens voor:
Boogschutter, Tweelingen, Maagd, Vissen

Meest uitdagend voor:
Kreeft, Stier, Schorpioen, Steenbok

Meest gunstig voor:
Waterman, Ram, Leeuw, Weegschaal

HOROSCOPEN VOOR JUPITER RETROGRADE 2019

Deze retrograde inzichten van Jupiter kunnen worden gelezen voor zowel uw zon- als ascendantteken.

Ram
Jupiter gaat achteruit in je negende huis en belicht thema's rond internationale reizen, hoger onderwijs, juridische zaken, filosofie, psychologie, uitgeverij, religie en spiritualiteit.

Je nadert een kruispunt en biedt kans op koerscorrecties. Je hebt vrijheid, maar wat wil je en waar ga je heen? Wees heel eerlijk tegen jezelf en houd het grote geheel voor ogen. Je weet het niet allemaal, maar blijf nieuwsgierig en ruimdenkend, en je kunt leren wat je nodig hebt om verstandige keuzes te maken.

In wezen is dit een spirituele reis, die je opnieuw op één lijn brengt met je innerlijke kompas en je geloof herontdekt. De reis is de bestemming en je wordt begeleid.

Stier
Jupiter-stations retrograde in je achtste huis, wat suggereert dat er enorme veranderingen plaatsvinden in een financiële situatie, seksueel partnerschap, huwelijk of iets dat groter lijkt dan het leven.

Je bent niet machteloos en hebt een keuze. Maar verduidelijk eerst een droom, je waarden en de echte waarde van wat er wordt uitgewisseld. Er zit meer potentieel in een situatie dan je denkt. Maar als u zich verdeeld voelt, onderzoek dan voordat u levensveranderende beslissingen neemt.

Dit is een kans om keuzes te maken die je dichter bij een droom van financiële of persoonlijke vrijheid brengen. Geloof in jezelf en heb vertrouwen - de situatie evolueert zoals het moet.

Tweelingen
Jupiter kwam eind vorig jaar je relatiezone binnen en opende de deur naar relaties die je wereld kunnen uitbreiden en positieve invloeden kunnen zijn.

Terwijl Jupiter-stations retrograde gaan, leer je informatie en vraag je om een ​​diepe herevaluatie van je één-op-één-relaties. Als partners lijken te vertragen of achteruit te gaan, vermijd dan een voortijdig oordeel ten goede of ten kwade.

U krijgt de vrijheid, inzet en zekerheid die u wenst. Wees eerst eerlijk tegen jezelf, hoe beter om je toe te staan ​​eerlijk te zijn tegen anderen en open te staan ​​voor de liefde en steun die aanwezig is. Er wordt van je gehouden, beschermd en er wordt veel voor je gezorgd, ook al lijkt dat niet altijd zo.

Kanker
Jupiter-stations gaan achteruit in je zesde huis van werk, onbaatzuchtige dienstverlening, dagelijkse routines en gezondheid - mentaal, emotioneel, fysiek en vooral spiritueel.

Weegschaal liefdeshoroscoop vandaag single

Veranderingen op het werk, een gezondheidskwestie of in je leven vragen je om een ​​stapje terug te doen om naar het grotere geheel te kijken. Je hebt veel te geven. Maar geeft je leven je vreugde? Of heb je het gevoel dat je een dubbelleven leidt?

Erken een geheime ambitie, eventuele onderbewuste angsten die je beperken, wat genezing nodig heeft en elimineer wat geen groter doel dient. Je kunt een leven leiden dat lonend is en in overeenstemming is met een innerlijke waarheid. Geloof in jezelf en je kunt een manier vinden.

Leeuw
Terwijl Jupiter de komende vier maanden retrograde beweegt in je vijfde huis, markeert deze transit een fase van een dieper proces van zelfontdekking en reis naar je hart.

Je krijgt perspectief op je leven, een langetermijndoel en de weg voorwaarts naar vrijheid. Creatief, seksueel, persoonlijk - je kunt hebben wat je wilt. En je hebt gaven, talenten en verlangens die je nog niet volledig hebt verkend. Ook kinderen hebben je veel te leren.

Je hoeft je geen zorgen te maken over wat de wereld van je denkt. Waar het om gaat is dat je trouw bent aan jezelf. Je creëert je leven op elk moment. Leer lief te hebben en meer vertrouwen in jezelf te hebben. Je bent al vrij.

Maagd
Jupiter-stations gaan achteruit in je vierde huis en vestigen je aandacht op de zaken rondom je huis, familie en gevoel van veiligheid; een dieper begrip van het verleden bieden.

Hoe was je jeugd? Wat was de relatiedynamiek die je hebt zien spelen tussen zorgverleners? Naarmate je weer perspectief krijgt, kun je jezelf bevrijden van patronen en een last die op je heeft gewogen. Het heden is niet het verleden, en jij hebt de autoriteit om keuzes te maken die in lijn zijn met je hoogste doelen.

Het kan een beroep op je doen om diepere geloofsreserves te herontdekken. Vertrouwen - u bent veilig en beschermd.

Weegschaal
Terwijl Jupiter-stations retrograde gaan in je derde huis, leer je nieuwe informatie die je oproept te twijfelen aan wat je denkt te weten. Wat en wie geloof je? Waarom? Wat wil je? Dit is de zoektocht naar een diepere waarheid, die begint met eerlijk zijn tegen jezelf.

Communicatie wordt benadrukt en je leert dat vriendelijkheid, eerlijkheid en mededogen even belangrijk zijn. Soms kan het verstandig zijn om helemaal niets te zeggen en gewoon te luisteren. Zo leer je wat je moet weten.

Verduidelijk een langetermijndoel, pas koerscorrecties toe, vind oplossingen en maak verstandige keuzes die u naar uw bestemming leiden.

ja of nee tarot spreads

Schorpioen
De stap van Jupiter om de komende vier maanden retrograde te gaan, markeert een reis van het herontdekken van je ware gevoel van waarde, veiligheid, waarden, zelfrespect en wat echt kostbaar is aan jou.

Wat uw huidige banksaldo of relatiestatus ook is, besef dat u uw geld niet mee naar het graf kunt nemen en dat alle relaties veranderen of sterven. Het is de liefde die je deelt die ertoe doet.

Je hebt de wereld en je relaties veel te geven: creatief, financieel en emotioneel. U krijgt de financiële en persoonlijke vrijheid en zekerheid die u wenst. Waardeer uzelf en investeer in situaties en toezeggingen die u evenveel teruggeven. Je bent veel meer waard dan je je realiseert.

Boogschutter
Je hebt de afgelopen zes maanden grote sprongen gemaakt in zowel wijsheid als zelfbewustzijn.

Terwijl Jupiter retrograde gaat staan, ga je een fase van diepere zelfontdekking en zelfbewustzijn in. Je kunt je verdeeld voelen over een relatie of situatie. Maar word je gemotiveerd door angst of liefde? Je bent beschermd en hebt gaven en talenten die je als vanzelfsprekend beschouwt - en de schatten van de wereld liggen aan je voeten.

Het enige waar je nu bang voor moet zijn, is de angst zelf. Dit is je kans om je opnieuw af te stemmen op een ondeelbare waarheid binnenin en het je te laten leiden. Wees aardig, eerlijk en geef jezelf toestemming om gelukkig te zijn.

Steenbok
Terwijl Jupiter in je twaalfde huis retrograde gaat staan, let dan op je dromen, je intuïtie en een groeiende weten . Je hebt grote ideeën en dromen. Maar je wordt je ook bewust van onbewuste angsten - en misschien een behoefte aan genezing.

We zijn zo ziek als onze geheimen. Je bent geen kind meer en hebt de autoriteit om keuzes te maken in je leven. U hoeft niet de hele wereld uw bedrijf te vertellen, maar houdt partners op de hoogte op een 'need to know' basis.

Het vereist teamwork en een dagelijks proces van communicatie, maar je kunt een visie manifesteren. Het begint met het dagelijks maken van gezondere keuzes.

Waterman
Jupiter-stations gaan achteruit in je elfde huis van vrienden, gemeenschap, sociaal netwerk en vervulling van wensen.

Je leert iets over een vriendschap, of iets waar je lang naar hebt gestreefd, en vraagt ​​je om je waarden te verduidelijken en je opnieuw af te stemmen op de waarheid in je hart. Alle hoop is nog lang niet verloren. Erken je verlangens, aspiraties, erken degene die je bent ontgroeid en vermijd ruzie over je beperkingen.

Er is een creatieve en liefdevolle oplossing voor een dilemma waarmee je wordt geconfronteerd. U bent vrij om een ​​keuze te maken - en misschien vindt u dat niet eens nodig. Doe gewoon je best om eerlijk te zijn.

vis
Jupiter-stations gaan achteruit in je tiende huis van carrière, beroep, ambitie en imago.

Misschien heb je twijfels over een doel waar je ooit zeker van was. Je hoeft niet bang te zijn dat kansen aan je voorbij gaan. Als iets goed is, zal het je op de weg tegenkomen.

Financieel en emotioneel ben je veilig. Maar waar wil je bekend om staan? Wat betekent een ambitie voor jou? Je maakt opnieuw verbinding met een lang vergeten ambitie. Dit gaat niet over roem of succes, maar wat je terug moet geven aan de wereld - het is veel. Stijg boven je onzekerheden uit en heb meer vertrouwen in jezelf.

Kunst door Ameya Ajay . Vind haar op Instagram .

Laat de kaarten je toekomst onthullen. Krijg direct antwoord met een Tarot Reading. Lidwoord