Liefdescompatibiliteit voor Boogschutter en Vissen

Uw teken Boogschutter Teken van de partner vis

Wanneer Boogschutter en Vissen samenkomen in een liefdesmatch, ontstaat er een relatie van gerealiseerde dromen.

Boogschutter is meer een denker en filosoof, die gemakkelijk van de ene achtervolging naar de andere zweeft. Vissen is meer naar binnen gericht, betrokken bij het verschuiven van hun eigen mindscape. In sommige opzichten zijn ze tegenpolen en voor buitenstaanders lijkt het misschien een onwaarschijnlijk paar. Maar naarmate hun liefde voor elkaar groeit, is de kans groter dat ze de filosofische verlangens van de ander kunnen bevredigen en een gezonde relatie kunnen onderhouden.Maar naarmate hun liefde voor elkaar groeit, is de kans groter dat ze de filosofische verlangens van de ander kunnen bevredigen en een gezonde relatie kunnen onderhouden.Boogschutter is extravert en veelzijdig, en in een relatie met Vissen komt hij vaak ter verdediging van hun zachtere partner. Vissen geeft op zijn beurt Boogschutter subtiel begrip en een plek om te ontsnappen aan hun onvermoeibare inspanningen. Vissen is een teken dat zich, net als water, gemakkelijk aanpast aan zijn omgeving; Vissen hebben de neiging om veel energie te besteden aan het begrijpen van en sympathiseren met hun partner. Ze hebben vaak meer geduld met de afstandelijkheid van Boogschutter dan andere tekens. Het actieve streven naar kennis van Boogschutter wordt gecombineerd met het zachte mededogen van Vissen voor anderen om beide partners een zelfbewustzijn te geven dat niet overgaat in egocentriciteit en niet overdreven meegaand is, zoals Vissen alleen kan zijn.

liefde compatibiliteit volledig rapport

Planeten

Boogschutter en Vissen worden beide geregeerd door de planeet Jupiter.

Vissen wordt ook geregeerd door Neptunus. Jupiter brengt verkenning en bereik naar beide tekens. Vissen houdt zich in abstracte zin met dit aspect bezig; ze merken vaak dat ze de wereld proberen te redden (misschien in de vorm van recycling of milieubewustzijn). Boogschutter, aan de andere kant, geeft er de voorkeur aan hun horizon te verbreden via academici. Neptunus gaat over grote beelden, ideeën en illusies; maar het is ook betrokken bij desillusie en fantasie. Boogschutter kan Vissen helpen om zijn voeten op de grond te zetten. Jupiter werkt via Vissen om de af en toe heethoofdige uitbarstingen van Boogschutter zachter aan te pakken.

elementen

Boogschutter is een vuurteken en Vissen is een waterteken.

Deze twee elementen kunnen een geweldig koppel vormen als ze een beetje toegeven, waarbij ze een aangeboren begrip van situaties en mensen gebruiken om zaken op te lossen. Vissen kan Boogschutter richting geven en hen helpen te leren zachter te zijn, terwijl Boogschutter Vissen leert om erop uit te gaan en de wereld te verkennen. Dit stel zal het leuk vinden om samen te reizen. Vissen kunnen soms emotioneel uitputtend zijn voor de Boogschutter, te veel water dempt de vurige geest van Boogschutter. Omgekeerd kan te veel vuur het water koken en Vissen laten stomen. Boogschutter en Vissen moeten hun waarnemingsvermogen gebruiken om de relatie te verbeteren, altijd gericht op wat de ander nodig heeft.

Wil je diepgaande begeleiding bij een Boogschutter Vissen-wedstrijd?Krijg meer inzicht in deze koppeling met een Love Compatibility-rapport

modaliteiten

Boogschutter en Vissen zijn beide veranderlijke tekens.

Geen van beide partners voelt de behoefte om de relatie te domineren. Ze genieten van gelijkheid en zien graag dat hun ideeën worden gerealiseerd. Vissen krijgt veel geluk door Boogschutter te helpen. Boogschutter en Vissen vinden het leuk om ideeën te bedenken en in daden om te zetten. Niemand is bezig met eindresultaten; voor dit stel zit het plezier in de reis! Een gebrek aan conflict over rollen helpt Boogschutter en Vissen met groot succes naar dezelfde doelen te werken.

Wat is het beste aspect van de Boogschutter-Vissen-relatie?

Het is dat ze kunnen profiteren van elkaars wijsheid en tegelijkertijd zo goed met elkaar kunnen opschieten. Vissen laat Boogschutter zien hoe hij zich moet inleven en verzorgen; Boogschutter leert Vissen hoe fantasie werkelijkheid kan worden! Het vermogen van elk om te bieden wat de ander mist, maakt van hen een echt wederkerige relatie.