Houd van helderzienden en paranormale lezingen

Liefdeslezingen

Als je op zoek bent naar antwoorden met betrekking tot een huidige romantische relatie of als je wilt weten wat je romantische toekomst inhoudt, ga dan naar een gerenommeerde helderziende.Een paranormaal begaafde kan je helpen om te navigeren wat er met jou en je partner gebeurt en om te begrijpen of deze persoon je tijd en moeite waard is - of dat je hoogste goed is afgestemd op iemand anders. Als je op zoek bent naar liefde, kan een helderziende je helpen om overtuigingen te ontdekken die je ervan weerhouden om te ontvangen.Een helderziende kan ook potentiƫle tijdlijnen aanboren en je een idee geven van het type romantische partner (of partners) dat je manifesteert met je energie. Uiteindelijk zal een goede helderziende helpen om je aandacht op het heden te vestigen. Ze zouden je moeten voorzien van dingen die je kunt doen om je vibratie te verhogen, je huidige relatie te helen of los te laten, afhankelijk van je intentie en die van je partner, of je te leiden bij het manifesteren van de liefde die je verdient.

chatten met een paranormale banner

Paranormale oefeningen om liefde te manifesteren

Kristallen

Verschillende kristallen trillen op verschillende frequenties. Om je energie af te stemmen op de vibratie van liefde en romantiek, gebruik je een kristal dat je herinnert aan liefde en romantiek. Dit kan rozenkwarts, tweelingkwarts, jade, rhodochrosiet enz. zijn. Maak het persoonlijk: kies wat bij jou resoneert, laad je kristal op met intentie, een gebed of een meditatie, en vraag het om je te helpen bij het manifesteren van liefde. Vertrouw er dan op dat het aan uw verzoek werkt.

Schrijven en visualiseren

Het schrijven van je intentie stuurt een energetisch signaal naar het universum dat je klaar bent om te manifesteren. Schrijf de intentie op alsof het al is gebeurd, te beginnen met een boodschap van dankbaarheid aan het universum, god, engelen of wie en waar je ook in gelooft, dat je gezegend bent met de romantische relatie van je dromen. Schrijf op en visualiseer hoeveel je van deze persoon houdt, hoeveel deze persoon van je houdt, wat je samen doet, hoe je elkaar laat voelen, etc. en verberg het dan.

Praat met een helderziende. Is je relatie de moeite waard om voor te vechten? Ontdek het nu met een Psychic Love Reading.

Je vibratie verhogen

Liefde is een hoge trillingsfrequentie, om je af te stemmen op die realiteit, moet je je eigen frequentie verhogen. Hoe doet men dit? Door plezier te hebben! Door dingen te doen die je doen glimlachen en je het gevoel geven dat je leeft, door aan jezelf te werken, door jezelf te helen, en door zo aanwezig en zo dankbaar en zo gelukkig te zijn nu je bijna de romantische partner vergeet die je probeert te manifesteren. Weet dat deze persoon eraan komt. Wees licht en vrij en je zult een relatie aantrekken.

Ram en Waterman houden van compatibiliteit 2016