Mars in Ram en wat het betekent voor het coronavirusStellaire begeleiding

De oorlog tegen het coronavirus kan niet worden uitgevochten door een leger van één.We moeten allemaal samenwerken.


Mars ging Ram binnen op 27 juni 2020 om 18:45 uur. Het ging zijn pre-schaduwfase in op 25 juli 2020 om 07:10 uur bij 15°14′ graden Ram. Mars gaat retrograde op 9 september 2020 om 15:08 uur. bij 28° Ram 08′. Later wordt het eindelijk rechtstreeks uitgezonden op 13 november 2020 om 15:48 uur. bij 15° graden Ram 14′. Het verlaat de post-schaduwfase op 2 januari 2021 om 23:10 uur. bij 28° Ram 08′. Ten slotte verlaat het Ram om Stier binnen te gaan op 6 januari 2021 om 14:26 uur. Alle tijden zijn vermeld in Pacific Time.
De laatste Mars Retrograde vond plaats van 26 juni tot 27 augustus 2018. De volgende Mars Retrograde vindt plaats van 31 oktober 2022 tot 12 januari 2023.

De astrologie van het coronavirus

De wereldwijde COVID-19-pandemie is nauw verbonden met de werking van Jupiter, Saturnus en Pluto, allemaal binnen Steenbok. Zowel Saturnus als Pluto zijn hier samen sinds 19 december 2017 en hebben hun energie gefuseerd om een ​​verborgen pandemisch fenomeen te creëren. Jupiter ging Steenbok binnen op 2 december 2019 - de dag nadat het eerste coronavirusrapport werd gedaan in Wuhan, China. De conjunctie van Saturnus en Pluto op 12 januari 2020 had een enorm effect op de dodelijke aard van het coronavirus. Jupiter, in zijn nadeel, heeft zijn invloed gebruikt om de ziekte wereldwijd te verspreiden. Samen werken deze krachtige kosmische spelers aan het veranderen van de wereld zoals wij die kennen.

Mars in Ram Betekenis en effecten

Wanneer Mars in Ram staat, worden we een wereldwijd collectief dat ik eerst ben. De enorme kracht van Mars in zijn woonplaatsteken moedigt het krijgerarchetype in ons aan en we raken gepassioneerd om actie te ondernemen om onze verlangens na te streven, in plaats van te wachten. We zijn impulsief, agressief, competitief, assertief en vastberaden. Deze energie is zeer nuttig om sterker te worden, onafhankelijk te zijn en te vechten voor wat we willen. Mars in Ram voedt onze overlevingsinstincten en de kracht van de menselijke Id (de hedonistische aard van de psyche). Zoals we niet kunnen zien vanuit het perspectief van anderen, is dit een tijd waarin we gefocust zijn op één doel: winnen. Omdat Ram het eerste huis van de dierenriem regeert, heeft het banden met wereldwijde gezondheid en een lang leven. Hier brengt Mars in directe beweging ons kracht, maar kan ons ook vatbaarder maken voor ongelukken door impulsief of gewelddadig gedrag.
Leesmij: Terwijl Mars retrograde loopt in Ram, wordt de astrologie van 2020 intenser
Terwijl de wereldwijde pandemie de noodzaak creëerde om rekening te houden met onze gemeenschappen en veel landen tot sociale afstand en isolatie dwong, woekerde de energie van Mars en veroorzaakte opwinding, frustratie en wrok bij veel individuen. Deze woede woedt nu in de richting van politieke structuren, bedrijven en regeringen over de hele wereld. Terwijl Mars door Ram beweegt, zullen mensen minder op ons gericht zijn en meer op hoe het coronavirus hen op individueel niveau beïnvloedt. Mensen zullen ervoor kiezen om opnieuw de samenleving in te gaan, afhankelijk van hun eigen verlangens en instincten, in plaats van zich te laten leiden door regeringen of wereldgezondheidsorganisaties. Als iemand zichzelf sterk of gezond acht, zal hij of zij hun individuele behoeften onbevreesd boven sociale verwachtingen stellen. Aan de ene kant kan dit mensen moed geven, maar aan de andere kant kan het ons bijzonder egoïstisch maken. Deze inherente behoefte om individuele behoeften te bevredigen ten koste van anderen kan verwoestende effecten hebben op immuungecompromitteerde en oudere gemeenschappen.
Typisch valt Mars in Ram samen met het begin van vele nieuwe cycli voor ons op persoonlijk en mondiaal niveau. Vanwege de retrograde zal de kracht van Mars in Ram echter op zichzelf worden gericht en zal het waarschijnlijk meer schadelijke resultaten opleveren als het niet in evenwicht en getemperd wordt.

Mars retrograde in Ram Betekenis en effecten

Tijdens Mars retrograde worden onze instinctieve impulsen versterkt en kunnen ze iemands logica en emoties overweldigen. Het creëert een smeulende energie wanneer het individu zich bedreigd voelt, en daagt ons uit tot woede, conflicten en oorlog. We worden overdreven subjectief, gefocust op onze eigen motivaties en kunnen zeer defensief worden.
Omdat Mars in Ram de neiging heeft om sterke vitaliteit te creëren, met de retrograde, wordt de gezondheid van het individu en het wereldwijde collectief verzwakt. Het coronavirus zal sterker worden zodra Jupiter, Saturnus en Pluto later dit jaar uit hun retrograde cycli ontwaken - en zo de mensheid aanvallen terwijl sommige van onze verdedigingswerken zijn uitgeschakeld. Dit voorspelt verwoestende resultaten, aangezien degenen die denken dat ze sterk en ongedeerd zijn, ook het slachtoffer kunnen worden van het virus als ze niet de nodige medische voorzorgsmaatregelen nemen. Individuen zullen worden gedwongen onder ogen te zien hoe de pandemie van het coronavirus hen op persoonlijk niveau beïnvloedt. Vanwege de toegenomen prikkelbaarheid en agitatie kan men wetenschappelijke en astrologische begeleiding echter over het hoofd zien ten gunste van wat hij of zij onmiddellijk wil. Het is belangrijk om te erkennen dat we ons tijdens Mars Retrograde misschien alleen in oorlog met anderen voelen, maar we bevinden ons in een nog dodelijker oorlog, een onzichtbare oorlog met het coronavirus.

wel of geen tarotkaarten

Belangrijke data voor Mars in Ram 2020

Mars zal vanwege zijn retrograde beweging vierkanten maken met Jupiter, Saturnus en Pluto tijdens zijn passage door Ram. De gespannen uitdaging van een vierkant versterkt de toch al verdeeldheid en gewelddadige aard van de rode planeet. Zoals eerder vermeld, is Mars vooral krachtig in Ram, wat zijn woeste aard nog verder overdrijft. Omdat Jupiter, Saturnus en Pluto echter allemaal superieure planeten zijn, zal hun potentie de positie van Mars overheersen. Door deze formidabele, kosmische verstrengeling zijn moeilijkheden op persoonlijk en mondiaal niveau gegarandeerd. We kunnen frustraties en blokkades verwachten voor onze individuele perspectieven. Er kan verlichting komen door samen te werken en discussie aan te moedigen in plaats van geweld te gebruiken. Het is het beste om de uitdagingen te erkennen als een kans om ons aan te passen aan de veranderingen die op ons worden uitgeoefend.

Mars en Jupiter

Wanneer Mars vierkant Jupiter staat, voelen we de energie om overhaaste beslissingen te nemen en overschatten we vaak onze kracht, gezondheid en hulpbronnen. Deze impulsieve impuls voorspelt meestal een gebrek aan matiging en kan leiden tot emotionele en fysieke burn-out. Het is het beste om te proberen deze vurigheid in evenwicht te brengen en geen actie te ondernemen. Als het gaat om het coronavirus, luister dan naar de rede voordat u verder gaat met uw dagelijkse zaken. Overmoed zal ertoe leiden dat u later de prijs betaalt. Mars in Ram staat vierkant Jupiter in Steenbok op 4 augustus en 19 oktober 2020. De sterkere energie zal de laatste zijn.

Mars en Saturnus

Wanneer Mars vierkant Saturnus staat, worden we geconfronteerd met ongelooflijke obstakels voor onze doelen en bezigheden. En hoe harder we tegen hen vechten, hoe sterker de autoriteit wordt. Vaak treden hierdoor defensieve reacties op. Vanwege deze agressieve botsing worden vaak beperkingen opgelegd. Met betrekking tot het coronavirus kan dit verband houden met regeringen en politieke structuren die regels opleggen die iemands vrijheid lijken te beperken of schenden. Dit zal direct woede veroorzaken vanwege de doorgang van Mars door Ram. Mars in Ram staat vierkant Saturnus in Steenbok op 24 augustus en 29 september 2020. De status-quo zal elke wens om autoriteit af te werpen of los te breken te boven komen. Het laatste planetaire vierkant zal de sterkste van de twee zijn. Het is het beste om te leven om nog een dag te vechten in plaats van een strijd te strijden die niet gewonnen kan worden.

Mars en Pluto

Wanneer Mars vierkant Pluto staat, zijn verdere machtsstrijd en confrontaties gegarandeerd. Overmatig gebruik van geweld is mogelijk, zoals het gebruik van de staat van beleg om absolute controle te vestigen. Meedogenloos en slecht gedrag aan beide kanten van het conflict is mogelijk. Degenen met meer macht zullen gemakkelijk domineren en dit is een tijd waarin wrede vijanden kunnen worden gemaakt. Pluto, dat niet alleen de heerschappij heeft over dodelijke virussen, maar ook over criminelen en de onderwereld, wordt door deze transit doordrenkt met macht. Daarom wordt gewaarschuwd om in deze tijden extra voorzichtig te zijn en te voorkomen dat u zichzelf of anderen in gevaar brengt. De dood, ook geregeerd door Pluto, kan toenemen als gevolg van roekeloze acties. Pluto heeft echter de geweldige gave om opnieuw te ontwaken en te transformeren. Als iemands impulsen in balans zijn, kan dit een tijd zijn om de destructieve driften te kanaliseren naar meer positieve en helende middelen. Mars staat vierkant Pluto op 13 augustus, 9 oktober en 23 december 2020. De laatste twee aspecten zullen het sterkst zijn.

Mars retrograde in Ram-oplossingen

Gedurende deze tijd wordt gesuggereerd dat men geen wraak neemt op uitdagingen van buitenaf. Het is het beste om je innerlijke vuur om te zetten in meer positieve energieën om problemen op te lossen, in plaats van er alleen maar op te reageren. Conflicten die beginnen tijdens de retrograde van Mars zijn vaak gedoemd om averechts te werken, dus het is niet verstandig om ermee te beginnen.
Het wordt gewaarschuwd om impulsieve verlangens te vermijden en in plaats daarvan voor zichzelf en je gezondheid te zorgen, terwijl je ook rekening houdt met de wereldwijde gemeenschap. Ondanks de drang om je op mij te concentreren, verander het effect om je op wij te concentreren. Hoewel dit misschien haaks staat op de aard van Mars in Ram, is dat een van de lessen die deze cyclus ons leert.
Individuen zullen worden gedwongen om niet alleen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven, maar voor alle acties die ze in de wereld brengen. Karmische lessen komen meestal uit retrograde cycli, en ons wordt geleerd hoe onze eigen doelen, verlangens en plannen in een wereldwijd netwerk passen.
Zet woede om in productiviteit, maar realiseer je dat, omdat het energieniveau laag zal zijn, de voortgang ook langzamer zal zijn dan normaal. Er wordt bij het individu op aangedrongen vrede en neutraliteit te bewaren. Toneelspelen of slachtofferschap zijn lagere trillingen van deze energie, omdat we onze eigen emotionele kracht moeten testen, onze angsten moeten helen en onze ware motivaties moeten begrijpen. Introspectie kan nu bijzonder nuttig zijn. Ook zullen zelfliefde en zelfzorg nog verder groeien als wereldwijde levensstijltrends. Bedrijven, overheden en gezagsdragers die dit reflectieve proces aanmoedigen, zullen succes en ontwikkeling zien vanuit de retrograde, in plaats van erdoor overweldigd of vernietigd te worden.
Bovenal wordt er gesmeekt om samen te werken om dit onzichtbare, maar toch virulente virus te verslaan. Zo lang heeft het menselijk collectief door de lens van het individu gekeken. De sterren hierboven laten ons echter zien dat elke ziel slechts een stukje van een grotere cirkel is. Onthoud altijd dat uitdagingen ook een kans voor evolutie zijn. Door samen te kiezen om een ​​strijder voor genezing te zijn en het coronavirus als een eenheid het hoofd te bieden, kunnen we een betere wereld bouwen.

Mars in Ram - Astrologische aspecten

27 juni – Mars gaat Ram binnen

28 juni – Mars in Ram sextiel Saturnus in Waterman

8 juli – Mercurius in Kreeft vierkant Mars in Ram

27 juli – Mercurius in Kreeft vierkant Mars in Ram

4 augustus – Mars in Ram vierkant Jupiter in Steenbok

13 augustus – Mars in Ram vierkant Pluto in Steenbok

16 augustus – Zon in Leeuw driehoek Mars in Ram

17 augustus - Mercurius in Leeuw driehoek Mars in Ram

24 augustus – Mars in Ram vierkant Saturnus in Steenbok

4 september – Venus in Kreeft vierkant Mars in Ram

24 september - Mercurius in Weegschaal oppositie Mars in Ram

28 september – Venus in Leeuw driehoek Mars in Ram

29 september – Mars in Ram vierkant Saturnus in Steenbok

9 oktober – Mars in Ram vierkant Pluto in Steenbok

13 oktober – Zon in Weegschaal oppositie Mars in Ram

19 oktober – Mars in Ram vierkant Jupiter in Steenbok

9 november - Venus in Weegschaal oppositie Mars in Ram

11 december – Zon in Boogschutter driehoek Mars in Ram

14 december – Mercurius in Boogschutter driehoek Mars in Ram

aas van kopjes tarotkaart

23 december – Mars in Ram vierkant Pluto in Steenbok

6 januari 2021 – Mars gaat Stier binnen

Hoofdafbeelding door The New York Times

Straatkunst van een zoenend koppel Het Smithsonian Magazine

Street art afbeelding door NBC Nieuws

Twijfel je nog over je relatie? Krijg een nauwkeurige Tarot-lezing Lidwoord