Mercurius retrograde: je wekelijkse horoscoop in filmSpirituele begeleiding

Alleen thuis (1990)

Met retrograde Mercurius los in de vrijgevochten Boogschutter, wees niet verbaasd als zelfs de meest volwassen volwassenen een 8-jarige Macaulay Culkin lijken te channelen.Dat komt omdat Mercurius in Sag beroemd is om gewaagde uitspraken en grote ideeën, maar niet zozeer om helder denken of verantwoorde besluitvorming - vooral niet tijdens retrograde. Voeg een combinatie toe met pittige, vrolijke Venus (precies morgen) en we zouden zomaar door onze huizen kunnen scheuren, op bedden springen, trappen naar beneden sleeën ... of wat we nog meer zouden fantaseren over te doen als er geen regels waren.

Weegschaal en Stier houden van compatibiliteit

Maar niet zo snel - de zon, ook in Boogschutter, beweegt momenteel naar een vierkant met Cheiron in Vissen. Tegen zondag, wanneer het vierkant precies wordt, stoppen we misschien om rond te kijken en voelen we ons verlaten als we merken dat de realiteit niet voldoet aan de droom. Is het echt wenselijk om vrij te zijn van? alle reglement? En zijn we echt zo onafhankelijk als we denken?
Ontdek wat de realiteit voor jou in petto heeft met een diepgaande lezing van 2018.

zeven van zwaarden tarot betekenis

De driehoek zon/Uranus van zaterdag kan onverwachte gebeurtenissen met zich meebrengen (hopelijk geen bezoek van de Wet Bandits!) die ons uit ons egoïsme halen en ons ertoe aanzetten op gedurfde, geïnspireerde manieren te handelen. Zondag brengt de nee ieuwe maan in Boogschutter en het begin van een nieuw avontuur - maar met de maan kort daarna samen met Saturnus, is het waarschijnlijk meer een coming-of-age-verhaal dan een zorgeloos kinderverhaal.

Dit thema van opgroeien wordt benadrukt op dinsdag, wanneer Saturnus uit Boogschutter naar zijn thuisteken Steenbok gaat. Als we ons slecht hebben gedragen, zal Saturnus in Steenbok de humeurige oom zijn die zegt: kijk wat je deed, jij kleine eikel!

Maar laat je niet afschrikken door het strenge uiterlijk - als we iemand nodig hebben die ouder en wijzer is om ons uit een moeilijke situatie te helpen, kan Saturnus ook de aardige oude man naast de deur zijn.
Aardingselementen Pro-Tip: Neem de tijd om contact te maken met je innerlijke 8-jarige en kijk vandaag nog naar Home Alone!

Twijfel je nog over je relatie? Krijg een nauwkeurige Tarot-lezing Lidwoord