Vissen Maandelijkse werkhoroscoop voor juli 2021maandelijkse horoscoop vissen Waterman Ram

Maand juli 2021

Laat de creatieve sappen de hele maand stromen, Vissen! De nieuwe maan op 9 juli is een inspirerende tijd voor jou om je creatieve en artistieke bezigheden op het werk opnieuw uit te vinden. Dit zou kunnen leiden tot een zeer lucratieve terugverdientijd die in gang werd gezet tijdens de kwartmaan in Ram op 1 juli.leo liefdeshoroscoop volgende maand

Het enige voorzienbare probleem is dat uw collega's een beetje jaloers kunnen zijn op uw succes. Dit zou kunnen leiden tot passief-agressief gedrag van hun kant wanneer Venus op de eenentwintigste Maagd binnengaat en de zon de volgende dag in Leeuw gaat.

De enige manier om alle negativiteit die ze op je af gooien tegen te gaan, is door je te concentreren op die projecten waarin je emotioneel bent geĆÆnvesteerd. Door je te concentreren op wat je vreugde brengt, kun je het werk snel afmaken en doorgaan naar de volgende project tijdens de Waterman volle maan op 23 juli. Hopelijk betekent dat dat je geen interactie hoeft te hebben met de collega's die schaduw werpen.

U kunt de vruchten plukken van uw harde werk en inspanning wanneer Jupiter op de achtentwintigste teruggaat naar Waterman. Neem op dat moment de tijd om je succes te vieren.

Wanneer Mars op 29 juli Maagd binnengaat, zou je nog een moeilijke interactie kunnen hebben met een aantal collega's waar je niet zo dol op bent, maar dit is slechts tijdelijk. Je kunt zonder hen verder gaan en tot augustus vliegen.

gaan kanker en schorpioen samen?