Diepgaande kracht: Mars conjunct Jupiter in Schorpioenkanker carrière horoscoop volgende week
Spirituele begeleiding

PAREL

Oorlog is voorbij als je dat wilt.
- John Lennon & Yoko OnoWe begonnen 2018 met een supermaan in Kreeft, die een golf van emoties teweegbracht die varieert van nostalgie tot extase tot angst. Er is veel gelijktijdige focus op ons verleden en onze toekomst, persoonlijk en collectief, terwijl we proberen te begrijpen waar we ons in het heden bevinden - en het is veilig om te zeggen dat de gevoeligheden behoorlijk zijn toegenomen. Een focus op geschiedenis, zowel persoonlijk als politiek, informeert ons over de veranderingen die we willen aanbrengen in onszelf en binnen de grotere cultuur.

Gisteren ging Uranus rechtstreeks in Ram en schudde de spinnenwebben uit na vijf maanden traagheid en een zekere mate van handenwringen. En vandaag, terwijl de maan uit Kreeft schuift en in het teken Leeuw komt, hebben we ruimschoots de gelegenheid om onszelf en onze posities te evalueren voor de enorm belangrijke Mars-Jupiter-conjunctie deze zaterdag.

Die conjunctie, in Schorpioen, geeft onze keuzes nu een diepe kracht. We kunnen ons hele leven en onze manier van zijn dit weekend veranderen, als we dat willen.
Leer hoe u het hele jaar door de Mars-Jupiter-energie van dit weekend het beste kunt gebruiken met een Tarot-lezing van 2018!

Deze week doet me denken aan de Chariot in de Tarot.

Geassocieerd met het teken Kreeft (zoals de voorouders benadrukkende volle maan waar we zojuist zoveel van hebben geleerd), gaat de Chariot over kalm blijven te midden van chaos. Het gaat over rechtvaardig en eerlijk strijden wanneer er gevochten moet worden. Het gaat om het behouden van zelfrespect terwijl je actie onderneemt. Het gaat erom gehoor te geven aan de roep van je eigen innerlijke stem en je niet door angst in de weg te laten staan.

Kanker wordt geassocieerd met parels, die lichtgevende zaden van de zee die zich vormen op plaatsen waar delicate, zachte oesters gewond, ziek of binnengedrongen zijn. Lagen en lagen glanzend parelmoer bouwen zich op rond een plek waar de oester pijn doet, totdat het iets moois oplevert.

Het dragen van parels is tegenwoordig een geweldig idee – en eigenlijk het hele jaar – vooral erfstukparels die mogelijk in uw familie zijn doorgegeven.

Terwijl we werken aan het deconstrueren van grootschalige onderdrukkende verhalen, is het misschien tijd om de betekenis van het vasthouden aan je parels te veranderen van ineffectief handenwringen naar een transformerende vastberadenheid.
Aardingselementen Pro-Tip: Voeg een beetje van dit parelpoeder toe aan je favoriete gezichtsolie voor een stralende, heldere huid.

Laat de kaarten je toekomst onthullen. Krijg direct antwoord met een Tarot Reading. Lidwoord