rat Jaarlijkse Chinese Horoscopen voor 2021rat jaarlijkse horoscoop Schapen Slang

Jaar van 2021

Na de gekte van vorig jaar hebben Rat-inboorlingen in 2021 een veel beter jaar voor hen in petto. Dat gezegd hebbende, er komen nog steeds veranderingen aan, aangezien je in de 'zaadplant'-tijd van je 12-jarige cyclus zit. Dit is een periode van drie jaar waarin het heel belangrijk is om nieuwe dingen te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en berekende risico's te nemen. Dat was de uitdaging in 2020. Maar nu 2021 zich ontvouwt, zullen er veel kansen voor je zijn om blokkades te doorbreken en grote vooruitgang te boeken met je doelen.Erkenning in je loopbaan staat in 2021 centraal. Dit kan in de vorm van een onderscheiding, een verhoging van je salaris of een nieuwe, hogere functie. Er is ook meer energie om je loopbaantraject te verschuiven naar iets dat meer naar je zin is. Als je iets creatievers wilde doen, of meer geld wilde verdienen met minder moeite, dan wordt de weg voorwaarts dit jaar duidelijk.

Inboorlingen van ratten zullen genieten van een betere spirituele verbinding met de energieën van het universum. Dit stelt je in staat om veel van wat je wilt manifesteren wanneer je je zinnen erop zet. Dit omvat hulp in uw sociale, gezins- en liefdesleven.

Toch zijn er dit jaar een paar uitdagingen. Vertragingen kunnen je gefrustreerd maken en ervoor zorgen dat je te snel opgeeft. Rattenenergie beweegt heel snel en je hebt niet veel geduld voor langzame beslissers of saaie, repetitieve taken. Toch zullen sommige van deze dingen nodig zijn om te komen waar je heen wilt. Als u niet onmiddellijk een reactie op een e-mail krijgt, adem dan gewoon door. Door vertragingen te veel te laten irriteren, kunnen kansen om grotere projecten te voltooien ontsporen. Het is een goed idee om aan meer dan één project tegelijk te werken, zodat u bij vertraging naar het andere project kunt springen.

Het andere probleem draait om uw bestedingspatroon. Aangezien er dit jaar kansen zullen zijn om meer geld te verdienen, kunt u in de verleiding komen om te veel uit te geven aan niet-essentiële zaken. Maar verwacht over het algemeen een aanzienlijk beter jaar dan vorig jaar, met slechts een paar hobbels in de weg.

Eenzaam voelen? Zie wat de toekomst voor je in petto heeft met een paranormale lezing jaarlijks volledig verslag