De Supervolle Weegschaalmaan geeft ons een glimp in de toekomstVele manen

Op dinsdag 7 april 2020 (19:35 uur Pacific Time) staat de volle roze maan om 18 44 pond.
Volle manen markeren vaak de gebieden in ons leven waar tegengestelde energieën in balans en geïntegreerd moeten worden. Dit geldt met name voor de volle maan van de Weegschaal, waar balans en harmonie meer zijn dan alleen esthetische idealen - ze zijn essentieel voor onze emotionele veiligheid en welzijn.
Bovenal prijst Weegschaal eerlijkheid, rechtvaardigheid en rechtvaardigheid in relaties. En onder deze volle maan zijn we bijzonder gevoelig voor situaties waarin deze waarden lijken te ontbreken. Toch, met de zon in Ram, zijn we misschien meer bezig met het uitkijken voor onze eigen belangen dan met het balanceren van de weegschaal voor iemand anders. Hoewel sommigen van ons waarschijnlijk een beetje egoïstischer zouden zijn, is het belangrijk om te onthouden dat we niet de enigen zullen zijn die worden beïnvloed door de keuzes die we op dit moment maken.
Met welke dilemma's we ook worden geconfronteerd bij deze volle maan, we willen elke mogelijke hoek overwegen voordat we actie ondernemen. Besluitvorming is immers al moeilijk genoeg voor Weegschaal. Maar met deze maan quincunx Neptunus in Vissen, is het nog gemakkelijker om de zorgen en voorkeuren van andere mensen te verwarren met die van ons... en moeilijker om weerstand te bieden aan de trek naar mensen die tevreden zijn.Wat betekent deze volle maan in Weegschaal?

Gelukkig, met maanheerser Venus is in gemakkelijke, luchtige Tweelingen (3 april - 7 augustus), is er een soort onthechting aan deze volle maan waardoor we ons kunnen amuseren en intrigeren, in plaats van overweldigd door zijn emotionele complexiteit. Weegschaal leert ons paradoxen te omarmen en ruimte te houden voor schijnbaar tegenstrijdige ideeën - wat gemakkelijker is als we onze mentale houding licht, speels en nieuwsgierig houden. In plaats van definitieve antwoorden te eisen, kunnen we genieten van het leven van de vragen.

Krijg diepgaande astrologische begeleiding met ons Daily Astrology News

Mars bevindt zich momenteel ook in een luchtteken, Waterman, waar hij onze energie en wilskracht richt op doelen die mooi aansluiten bij Weegschaal's waarden van vrede en gerechtigheid. Maar met een exact vierkant tussen Mars en Uranus in Stier bij deze volle maan, zullen we wat weerstand moeten overwinnen. Immers, zelfs als de status-quo niet eerlijk is, is er één ding: doet waar het om gaat, is dat het bekend is ... en dat het veiliger kan lijken dan andere alternatieven. Het onbekende als interessant en opwindend zien in plaats van eng, moedigt ons aan om een ​​kans te wagen.
Deze volle maan heeft ook een exact sextiel tussen Mercurius in Vissen en Jupiter/Pluto in Steenbok. Jupiter en Pluto maakten dit jaar op 4 april hun eerste van drie conjuncties, en hun link met Mercurius geeft ons de mogelijkheid om de punten te verbinden tussen de gedachten die we denken, de woorden die we zeggen en de transformaties die zich in ons leven voltrekken. Zowel persoonlijk als collectief is onze kracht om de werkelijkheid vorm te geven groter dan we denken. Als we dit weten, kunnen we het gebruiken op een manier die onze onderlinge verbondenheid eer aandoet en als doel heeft om de wereld - of in ieder geval ons kleine hoekje ervan - een mooiere, vredigere en harmonieuzere plek te maken.
Lees verder voor je zonneteken en opkomst om meer te weten te komen over de energieën van deze volle maan.

dagelijkse liefdeshoroscoop voor Ram

Horoscopen voor de volle maan in Weegschaal

april 2020

Weegschaal

De jouwe, de mijne en de onze: Op dit moment, Weegschaal, is het niet zo eenvoudig om het verschil te zien. In allerlei soorten relaties vraagt ​​u zich af welke verantwoordelijkheden en zorgen met recht van u zijn... en welke van iemand anders zijn. Geef jezelf de vrijheid en ruimte om te doen wat voor jou leuk en fris voelt.

Schorpioen

Het lijkt misschien business as usual, Schorpioen, maar wat is? werkelijk aan de hand? Deze volle maan onthult de verborgen dynamiek die zich achter de schermen afspeelt. Onbewuste angsten, hoop en fantasieën komen nu naar de oppervlakte - pas op dat je niet te ver in het konijnenhol gaat.

Boogschutter

Soms, Sag, moet je meegaan om met elkaar overweg te kunnen - en deze volle maan is zo'n moment. Door open te staan ​​voor wat mensen met verschillende opvattingen je te leren hebben, en door gebruik te maken van je bronnen van empathie en emotionele intelligentie, kunnen situaties waarin je het moeilijk vond om contact te maken, veranderen.

Boogschutter en Vissen compatibiliteit 2021

Steenbok

Het lijkt erop dat je, Steenbok, je zaakjes op orde hebt. Maar er gaat veel stress achter de schermen naar die gepolijste presentatie. Deze volle maan benadrukt de spanningen tussen je publieke en private zelf, en manieren waarop je de twee kunt balanceren en integreren. Wees compassievol met jezelf terwijl je erachter komt wat goed voelt.

Waterman

Er zijn bij minst twee kanten aan elk verhaal, Waterman. Dus voordat je je haast om een ​​snel oordeel te vellen, stelt deze volle maan voor dat je elke mogelijke interpretatie overweegt. Hoe ongemakkelijk u paradoxen, onzekerheid en verschillen ook omarmt, de waarheid is dat dit juist de dingen zijn die het leven zo interessant maken!

vis

Bij relaties draait alles om geven en nemen, Vissen. En bij deze volle maan is het tijd om de balans te controleren, vooral als het voelt alsof er iets niet klopt. Je boosheid en andere moeilijke emoties uiten aan je dierbaren kan een uitdaging zijn, maar het kan ook een krachtige daad van eigenliefde zijn.

Ram

Een doorzetter als jij belt hem zelden. Maar de laatste tijd, Ram, heeft die vastberaden focus op je doelen je gevaarlijk dicht bij het controleren van relaties gebracht. Deze volle maan in je tegenovergestelde teken vraagt ​​​​je om meer aanwezig te zijn in je interacties - zelfs de ongemakkelijke.

Stier

We zeggen niet dat je niet alles kunt doen, Stier. Maar probeer het allemaal te doen onmiddelijk kan een risico op een burn-out opleveren. Als je te veel hebt geprobeerd te jongleren, laat deze volle maan je zien waar je de bal hebt laten vallen - en wat je klaar bent om neer te leggen.

Tweelingen

Alles komt eraan Tweelingen! Bij deze volle maan geniet je niet alleen van het huidige moment, maar kijk je ook uit naar het volgende. Terwijl positieve aandacht en opwindende kansen op je pad komen, probeer je geaard en gecentreerd in jezelf te blijven door een dieper, duurzamer gevoel van eigenwaarde te cultiveren.

Kanker

De hitte is hoog als het om je carrière gaat. Maar je bent klaar voor de uitdaging, Kreeft, zolang je maar een plek hebt om te rusten en te herstellen aan het eind van de dag. Verzin bij deze volle maan manieren om van je huis een ontsnappingsplek te maken naar —niet ontsnappen van .

Leeuw

Het gras lijkt ergens anders groener, Leo, maar betekent dat dat het tijd is om te vertrekken - of om te blijven en je eigen tuin te onderhouden? Deze volle maan onthult hoe u meer betrokken kunt raken bij uw gemeenschap of buurt en kunt helpen om er een mooiere, vredigere plek van te maken.

Maagd

Alles met mate, ook met mate. Maagd, dit citaat van Oscar Wilde zou een fantastische mantra bij volle maan voor je zijn! Deze lunatie daagt je uit om je behoefte aan harmonie en orde in evenwicht te brengen met je verlangen om op het randje te leven. Geloof het of niet, er is een manier om het te laten werken.

Kunst door Katiuscia Toso

ja of nee waarzegster
Twijfel je nog over je relatie? Krijg een nauwkeurige Tarot-lezing Lidwoord