Deze 6 seizoensdata van Schorpioen zorgen voor transformatieStellaire begeleiding

De hondendagen zijn (bijna) voorbij! Het seizoen van Schorpioen levert dit jaar de belofte van transformatie op. De uitdagende planetaire uitlijningen van 2020 bereikten nieuwe hoogten tijdens het Weegschaalseizoen, toen de zon, onze leidende kracht, duellerende vierkanten binnenging met Jupiter, Saturnus en Pluto, allemaal in Steenbok. Onze schaduwkanten als collectief en als individuen kwamen naar buiten om te spelen, en veroorzaakten drama's uit het verleden en schadelijk gedrag dat het waard was om opnieuw te worden onderzocht. Pijn is een proces en pas nadat we het hebben ervaren, kunnen we genezen. Het seizoen van Schorpioen moedigt ons aan om onder de oppervlakte te blijven graven, ons comfort uit te dagen en daadwerkelijke verandering door te voeren.
Tegen het einde van de maand komt er een broodnodige rust wanneer Venus, een weldaad in de lucht, zijn woonplaats Weegschaal binnengaat. Relationele zaken hebben baat bij een snelle afkoelperiode, aangezien Venus door de vroege graden van Weegschaal beweegt. We zullen ook een enorme collectieve schok ervaren op niemand minder dan Halloween. De onvoorspelbare energie zal zeker de toon zetten voor de laatste twee maanden van het jaar. En het belangrijkste is dat de kosmos eindelijk een retrograde doorbraak oplevert: het einde van Mercurius retrograde en Mars retrograde! Wanneer persoonlijke planeten, zoals Mercurius en Mars, retrograde gaan, voelt hun invloed zwaarder en een beetje meer impact op ons dagelijks leven. Laten we enkele van de voorwaartse beweging en kosmische zegeningen uitpakken die het Schorpioen-seizoen met zich meebrengt, en met Astrologie+ , kunt u alle onderstaande magische datums synchroniseren met de kalender op uw telefoon. De komende energie wil je niet missen!
Schorpioen
27 oktober - Venus komt Weegschaal binnen : Gooi je quarantaine-joggingbroek op de donatiestapel, Venus in Weegschaal is hier om je eraan te herinneren dat je schoonheid bedoeld is om te worden tentoongesteld. Een gemakkelijke aard binnen onze relaties arriveert wanneer Venus haar tour begint door een van haar favoriete tekens, Weegschaal. Alle Venusiaanse zaken hebben voorrang - we hebben het vermogen om problemen op te lossen met compromissen en de mogelijkheid om prioriteit te geven aan onze creativiteit. We hebben toegang tot deze energie tot 10 november, op dit moment kunnen we de mensen die de Weegschaal behagen vaarwel kussen. Venus zal het opnemen tegen Mars in Ram en doorgaan met Jupiter, Saturnus en Pluto in Steenbok.
31 oktober – Volle Maan in Stier; Zon in Schorpioen tegenover Uranus in Stier : Je kunt er niet omheen: Halloween zal een volledige verrassing opleveren. De invloed van Uranus is die van disruptie, maar ook die van innovatie. Vaak gaan deze twee energieën hand in hand. Hoe evolueren en groeien we zonder de status-quo te confronteren? Hoewel onze stemming op deze dag misschien meer schommelt dan waar we ons prettig bij voelen, is er een belofte voor een blijvende transformatie. Het is tijd om je kernwaarden en eigenwaarde opnieuw te bekijken. Welke beperkende overtuigingen en destructieve gedragingen kun je loslaten om op macroniveau verandering teweeg te brengen?
3 november – Mercurius in Weegschaal gaat direct : Ieders favoriete transit neemt een wending - ten goede! Mercurius staat direct en hoewel het tijd zal kosten om zijn natuurlijke voorwaartse momentum op te bouwen, kunnen we allemaal collectief opgelucht ademhalen. Communicatieproblemen, technische problemen, mensen en projecten uit het verleden zullen langzaam verdwijnen. Wat heb je geleerd tijdens deze retrograde? Wat kwam er voor jou op? Terwijl Mercurius zijn zelfvertrouwen weer opbouwt, is dit het moment om je lessen te integreren. Onze één-op-één relaties van alle soorten - van familie, geliefden, collega's, vrienden en meer - zullen beginnen te verzachten naarmate de spanning afneemt. Gebruik je lessen nu, zodat je dezelfde cursus niet herhaalt tijdens de volgende retrograde.
12 november – Jupiter conjunct Pluto in Steenbok : Jupiter breidt elke planeet waarmee het in wisselwerking staat uit, en wanneer het rechtstreeks synchroniseert met Pluto, staat ons een zeldzame traktatie te wachten. Pluto's energie zal worden versterkt - van het duister, het taboe en zelfdestructief gedrag tot de helende, veerkrachtige Schorpioen. Magie is toegankelijk op deze dag. Het is jouw keuze hoe je besluit om je macht te gebruiken. Deze energie kan onze drang naar succes versterken en kan ervoor zorgen dat we overboord gaan. Je invloed is sterk, maar houd je drijfveren onder controle.
13 november – Mars in Ram gaat direct : Als dit niet de dag is waarop astrologen hebben gewacht sinds ze hun efemeriden voor 2020 openden, weet ik het niet meer! De reis van Mars door zijn woonplaats in Ram is een reis van zes maanden. Mars ging Ram binnen, waar zijn wil ongelooflijk krachtig is, in juni, en zal dit pittige vuurteken pas in januari 2021 verlaten. Lessen over onderdrukte woede, genezing, gebeurtenissen en mensen die ongeoorloofde frustratie in je veroorzaken, verschijnen tijdens deze transit. Het is eerlijk om te zeggen dat het geen gemakkelijke rit is. Uw les is om uw lessen te integreren - hoe benut u uw kracht? Leren voor jezelf opkomen en vrede sluiten met ongemakkelijke confrontaties is een afhaalmaaltijd voor zowel de micro als de macro. Terwijl Mars zijn laatste ronde beëindigt, is het combineren van je geduld en invloed je grote finale.
14 november – Nieuwe maan in Schorpioen : Halverwege het seizoen van Schorpioen breekt een nieuwe start aan met een charmante nieuwe maan-lunatie. De nieuwe maan in Schorpioen vormt een sextiel met de buitenplaneten in Steenbok. De Saturnus-Pluto-conjunctie van eerder dit jaar bracht onmiddellijke, destructieve verandering. Nu is het jouw taak om enkele van je lessen te verwerken. Terwijl de nieuwe maan de Cap-stack ontmoet, maak je een rondleiding door je 2020. Hoe heb je de transformerende energie van Schorpioen aangeboord? Welke nieuwe richting ga je in?

Kunst door Gebroken is niet slecht .Lees verder:

Laat de kaarten je toekomst onthullen. Krijg direct antwoord met een Tarot Reading. Lidwoord