Dit is het type magie dat het beste is voor je sterrenbeeldSpirituele begeleiding

Er zijn veel manieren om magie te benaderen.Spellwerk heeft wortels in de geschiedenis, mythologie en cultuur over de hele wereld. En hoewel de manieren waarop iemand oefent sterk kunnen verschillen, zijn er twee constanten: intentie en focus. Dus welke benadering is het meest logisch voor jouw deel van de dierenriem?

De volgende magische praktijken zijn samengesteld op basis van de kenmerken van je zonneteken.Lees voor je opstaan, ook!

Leesmij: Goddess Vibes: de mythologie die je astrologische teken definieert

kunnen Weegschaal en Waterman met elkaar overweg?

RAM

Kaars Magie

Als het eerste wezen van de dierenriem en een kardinaal teken, is Ram de ultieme initiator. Degenen die geboren zijn onder het teken van de ram weten wat ze willen, en ze willen het waarschijnlijk nu - of gisteren. In feite kan Ram echt profiteren van een constante herinnering dat magie geduld, intentie en focus vereist om zich te manifesteren.
Kaarsmagie is een eenvoudige maar krachtige manier om focus en symbolische transformatie te brengen in spellingwerk, waardoor het de perfecte vorm van magie is voor Ram. Het enige dat nodig is, zijn een paar lucifers, een kaars en een intentie (maar voel je vrij om uitgebreid te worden). Kies een kaarskleur die overeenkomt met je intentie (groen voor geld, of roze voor liefde bijvoorbeeld) en kleed je kaars aan met olie die bij jou en je spreuk past. Wegdoen!

STIER

Natuurlijke Magie

De natuurlijke wereld is een krachtige herinnering aan de aanwezigheid van magie, en Stier kan gebruikmaken van de cyclische energie van de aarde door middel van natuurgerichte magie. Deze vorm van magie gebruikt de seizoenen en cycli van de zon, de maan en zelfs de tijd van de dag om het spreukenwerk te informeren.
Dit soort werk kan het beste buiten in de natuur worden uitgevoerd, zodat de beoefenaar zijn geest kan leegmaken en zich kan concentreren op de intentie die voorhanden is. Soms duurt het een heel seizoen voordat deze spreuken werken, wat goed past bij de slow-and-steady-wins-the-race-mentaliteit die Taurus koestert.
Leesmij: We hebben 6 Witchy-podcasts opgeroepen voor jouw luisterplezier

TWEELING

Petitie Magie

Tweelingen heeft een van de meest actieve geesten van de dierenriem, die constant informatie doorzoekt en gegevens verwerkt. Deze mentale behendigheid is de superkracht van Gemini, en als ze worden aangewend en geleid, kunnen deze inboorlingen wat krachtige magie creëren! Petitie-magie is een prachtig soort spreukenwerk voor Geminis, die hen helpt hun mentale energie te sturen en een gewenst resultaat te manifesteren.
Deze vorm van magie houdt in dat je op een speciaal stuk papier schrijft wat je probeert te bereiken (een nieuwe baan, genezing voor een vriend, enz.) en het een paar keer leest totdat je de spreuk hebt onthouden. Houd de taal positief en nadat je de petitie hebt geïnternaliseerd, vouw je hem op en bewaar je hem op je altaar. Zodra je magie heeft gewerkt, verbrand je het papier en verspreid je de as op een kruispunt om je betovering te bezegelen.

KANKER

Maan Magie

Als het maankind van de dierenriem worden de inboorlingen van Kreeft vooral ontroerd door de subtiele energieën van de maankalender. Kanker kan profiteren van deze gevoeligheid door spreuken uit te voeren die verband houden met de cycli van de maan. Naarmate de maan toeneemt en afneemt, zouden ook de bedoelingen van je magie moeten veranderen.
De nieuwe en wassende manen kunnen helpen nieuwe kansen en overvloed binnen te brengen, terwijl volle en afnemende manen het best kunnen worden gebruikt voor verbannings- en genezingswerk. Of je nu kaarsen, petities of sigils gebruikt in je spreukenwerk, zorg ervoor dat je je ritueel rond de juiste maanfase timet.

zijn stier en kanker compatibel

LEEUW

mantra

Als de meest flitsende artiest van de dierenriem, houdt Leo ervan om een ​​show op te voeren. Leeuwen kunnen hun magie een boost geven door mantra's te chanten of te zingen en hun innerlijke diva te kanaliseren. Culturen en spirituele praktijken over de hele wereld gebruiken mantra's, en of je nu liefde, genezing of overvloed manifesteert in je fantastische leven, je stem zelf is het magische apparaat.
Chanten verhoogt de energie van spreukenwerk en herhaling vergroot de kracht van de woorden die worden gesproken. Sommige mantra's hebben geen verbale betekenis, maar bevatten tonen waarvan wordt gezegd dat ze spirituele kracht bevatten. Probeer je eigen mantra te maken of verken de rijke verscheidenheid aan mantra's van verschillende spirituele oefeningen en vind er een die bij je past.
Leesmij: Kanaliseer de vitaliteit van de zon met deze zonneplanten

MAAGD

Praktische magie

Maagd heeft het natuurlijke vermogen om dingen echt, geaard en nuchter te houden. Deze detailzoekers kunnen uitstekende goochelaars zijn en met plezier de perfecte omgeving creëren waarin hun magie kan bloeien. Door praktische magie te gebruiken, kan Maagd profiteren van spreuken in zowel de spirituele als de alledaagse wereld.
Praktische magie is letterlijk praktisch. Denk aan een grondige reiniging van je huis na een relatiebreuk, terwijl je de energie van het vertrek van je ex visualiseert terwijl je alle resten ervan fysiek verwijdert. Dit soort spreuken kan ook een geweldige herinnering zijn om een ​​beetje meer magie in elk deel van je routine te brengen.

POND

Vision Boarding

Creativiteit kan een cruciaal onderdeel zijn van spreukenwerk, en vision boarding is een geweldige manier voor weegschalen om precies te bepalen wat ze willen. Een meditatieve en opzettelijke creatie brengt focus en kracht aan magisch werk, waardoor de kans op succes wordt vergroot.
Het vinden van afbeeldingen, symbolen en cijfers kan je onderbewustzijn inspireren en helderheid brengen in je magie. Stel het leven samen dat je wilt en onderneem elke dag de nodige acties om de afbeeldingen op je bord in je realiteit te brengen. Wees creatief en denk groot voor het beste resultaat.

SCHORPIOEN

Seks Magie

Schorpioen is het teken van dood en regeneratie, zeer geschikt om met intense energie te werken. Het teken van de Schorpioen wordt ook bepaald door de geslachtsorganen, dus waarom zou je je lichaam niet gebruiken in je magie? Seksmagie gebruikt de kracht van het orgasme om je verlangens te manifesteren en je intentie te focussen.
Of het nu gaat om het reciteren van mantra's of het focussen op een symbool, seksuele kracht wordt al eeuwenlang door culturen over de hele wereld gebruikt om liefde, kracht en energie binnen te brengen. Terwijl je kunt deelnemen aan alle uitgebreide rituelen die je opwinden, is seksmagie gewoon je orgasme gebruiken als het voertuig voor je magie.

BOOGSCHUTTER

Chaos Magie

Boogschutters leven om uit de doos te breken, de regels in twijfel te trekken en hun eigen weg te gaan, waardoor deze vurige zielen de perfecte kandidaat zijn voor de ongrijpbare wereld van chaosmagie. Dit is een relatief recente vorm van magie die teruggaat tot Engeland in de jaren zeventig, met zijn wortels in zowel de occulte geschiedenis als de postmoderne denkwijze van die tijd.
Chaosmagie houdt in dat je een intentie opschrijft, er een teken van maakt en dan je best doet om het te vergeten. Hoewel dit contra-intuïtief lijkt, geloven chaosgoochelaars dat de handeling van focus gevolgd door disassociatie op magische wijze de intentie loslaat in de chaotische aard van de realiteit, waardoor je betovering zich manifesteert.
Leesmij: 5 eenvoudige trucs om uw spirituele toolkit milieuvriendelijker te maken

STEENBOK

Ceremoniële Magie

Als er één ding is waar Steenbok uitblinkt, dan is het het verbeterde vermogen om vast te houden aan een routine. Veel magische praktijken zijn op dezelfde manier opgebouwd, vooral magie waarbij ceremonies worden gebruikt. Door gebruik te maken van geladen objecten en speciaal geprepareerde ruimtes en bewegingen, gebruikt ceremoniële magie de kracht van specifieke acties om specifieke resultaten op te leveren.
Ceremoniële praktijk is gebaseerd op joods-christelijke mystiek en omvat het creëren van zeer geladen gebeurtenissen die de zintuigen oproepen door middel van offers, wierook, bezweringen en kleur. Deze vorm van magie is doelbewust uitgewerkt, bedoeld om je volledige focus op je intentie te brengen.

WATERMAN

Groepsmagie

Watermannen leven om mensen samen te brengen voor een gelijkgestemde zaak, en dit concept is perfect van toepassing op magische werkingen. Er is echt kracht in aantallen, en wanneer een groep mensen samenkomt met een enkelvoudige intentie, wordt de energie van zijn magie enorm vergroot.
Ceremonies en rituelen over de hele wereld maken gebruik van de kracht van getallen. Watermannen kunnen hun intenties versterken en contact maken met hun gemeenschap door middel van opzettelijke bijeenkomsten. Dit soort magie wordt het best gebruikt voor bedoelingen die alle betrokkenen ten goede komen.

VISSEN

Rituele reiniging

Als het laatste teken van de dierenriem staat Vissen misschien het meest in contact met het spirituele vlak, waardoor ze natuurlijke magische makers en gevoelige wezens zijn. Opruimen is een belangrijk onderdeel van elke magische oefening en vooral belangrijk voor Vissen.
De wereld kan een moeilijke, vuile plek zijn, en deelnemen aan rituelen die je lichaam, ruimte en energieveld zuiveren, is cruciaal als je een magische oefening hebt. Bij rituele reiniging kan het gaan om baden, het schoonmaken van een object of een ruimte met rook, of het gebruik van geluid om stilstaande energie te verwijderen.

Kunst door Gebroken is niet slecht

Ram liefdeshoroscoop vandaag singles
Laat de kaarten je toekomst onthullen. Krijg direct antwoord met een Tarot Reading. Lidwoord