Venus is nu in Waterman, dus het is tijd om je freak op te zetten!Venus is nu in Waterman, dus het is tijd om je freak op te zetten!

Venus in Waterman Datums: 1 februari tot 24 februariTerwijl Venus in Steenbok was, werden we serieus over wat voor soort partnerschap we bellen, waarbij we de voorkeur gaven aan een langetermijnweddenschap boven een kortetermijnaansluiting. We onderzochten de fundamenten van onze relaties en ons geld, en kozen voor de koude, harde feiten boven pluis. Maar op maandag 1 februari om 06:05 uur Pacific Time, verlaat Venus de stabiele, toegewijde, aardse Steenbok en komt in innovatieve, rebelse, luchtige Waterman . Traditioneel worden beide tekens geregeerd door Saturnus, maar met enorm verschillende uitdrukkingen van zijn planetaire energie.

zijn steenbokken compatibel met taurus

Hier, onze godin van relaties, glamour en wat we waarderen , prijzen alle dingen onconventioneel en niet-traditioneel. Alles wat buiten de traditionele relatienormen valt, wordt meer omarmd tijdens de transit van Venus . Watermannen staan ​​bekend om hun smaak voor het ongewone, waardoor dit een uitstekende gelegenheid is om onbevooroordeeld te blijven over je diepste relatiewensen. Gebruik deze tijd als een uitnodiging om de verlangens die je aan de kant hebt gezet of verworpen hebt te onderzoeken.

Altijd al de dynamiek van knik/BDSM willen ontdekken, met jezelf of met een partner? Heb je erover nagedacht om je relatie te openen om ethische niet-monogamie te proberen? Of misschien heb je je heteronormativiteitspatronen in twijfel getrokken? Deze transit stelt je in staat non-conformiteit te omarmen, hetzij door te leren, te onderzoeken of door je eigen ervaring. Gedurende de tijd dat Venus in Waterman is, hoef je niet te voldoen aan de normen van de samenleving, waardoor dit het perfecte excuus is om je gekke vlag te laten wapperen!

Als luchtteken is Venus in Waterman minder emotioneel van een transit en zal ons niet ook in onze gevoelens hebben. Dat komt omdat we door een romantische lens op zoek zijn om mentaal en intellectueel gestimuleerd te worden. Sapioseksuelen verheugen zich! We kunnen merken dat we meer opgewonden raken door meeslepende gesprekken. Wees niet verbaasd als je merkt dat er veel erotische energie wordt geactiveerd terwijl je met je vriend praat over zaken als psychedelica, menselijk bewustzijn, buitenaardse wezens of complottheorieën.

Iets over het hartstochtelijk uiten van je standpunt kan je helemaal opgeladen maken. Dus, als je verliefd bent op iemand, stel hem dan vragen over wat hij leuk vindt. Wees hypernieuwsgierig naar wat hun hersenen oplicht, luister aandachtig en deel uw perspectief om de dialoog gaande te houden. Voor je het weet zit je al uren aan de telefoon en is er een dieper niveau van begrip en waardering voor elkaar.

zijn leo's compatibel met kankers

Deze transit legt minder de nadruk op romantische liefde en meer op de liefde die we hebben voor onze vrienden, onze gemeenschap en de mensheid in het algemeen . Dit kan zich op een paar verschillende manieren manifesteren. Je bent misschien geneigd om socialer te zijn dan normaal, ja te zeggen tegen meer online bijeenkomsten of (veilig) vrienden te zien in een Covid-veilige setting. Liefde vinden via onze vriendengroepen of onze uitgebreide sociale kring is ook een handtekening van Venus in Waterman. Of plotseling realiseer je je misschien dat je verliefd bent op je beste vriend nadat je hem een ​​paar jaar hebt gekend. Een andere uiting van deze energie zou zijn dat je een stevige vriendschap met iemand nodig hebt voordat je gaat daten, in plaats van meteen aan de slag te gaan. Ervoor zorgen dat onze partners er ook als vriend voor ons kunnen zijn, is een grote waarde voor Venus in Waterman.

Als een vast teken is Waterman meer terughoudend om zich meteen aan iets te binden. Sterker nog, te sterk aankomen zal zeker als een afknapper worden beschouwd. Watermannen binden zich niet aan zomaar iemand en hun normen zijn hoger dan de sterren, want als ze er eenmaal zijn, zijn ze ALLEMAAL in. Die vaste aard van Waterman is waar we die Saturnus-energie in het spel zien komen. Toewijding is een groot probleem en niet iets om licht op te vatten, dus doen ze het niet vaak. Dus misschien onder deze transit, wees niet verbaasd als uw normen worden verhoogd of als de persoon met wie u aan het daten bent, het niet zo snel naar een hoger niveau wil tillen.

Als u een langdurige samenwerking aangaat, laat deze transit dan een beetje meer onafhankelijkheid in uw dynamiek inspireren. Tijd uit elkaar nemen en je partner zijn eigen ding laten doen, kan de vonk opnieuw doen ontstaan ​​als de dingen een beetje plat aanvoelden. Tijdens Covid-tijden in onze huizen opgesloten zitten, kan het begrijpelijkerwijs moeilijk maken om ruimte in te nemen en ons een beetje afhankelijker van elkaar te maken dan normaal, maar je kunt werken met deze innovatieve, vrijgevochten Waterman-energie om je in je vrijheid te versterken , zelfs op kleine manieren. Co-afhankelijke relaties kunnen grote schade aanrichten aan onze identiteit en ons zelfgevoel - en het is gemakkelijk om erin te glippen als de grenzen van je relatie verzwakt zijn. En aangezien Waterman zaken als onafhankelijkheid en grenzen op slot heeft, is dit een goed moment om met je partner te praten over wat je kunt doen om elkaars vrijheid op de lange termijn te stimuleren.

Als je single bent en aan het daten bent, voel je je misschien aangetrokken tot of ga je achter de rebel aan, die de dingen anders doet. Sta open voor nieuwe mogelijkheden en ga verder dan je type om te zien of er iets anders op je boot drijft. Je realiseert je misschien ook dat je iemand leuk begint te vinden tot wie je normaal niet zou worden aangetrokken, maar iets aan die persoon intrigeert je . Dit is ook niet het moment om je te verschuilen achter een masker van wat je denkt dat de ander wil. Zoals altijd bij daten, zal het delen van je ware, authentieke zelf je opleveren wat je wilt - en dit geldt vooral tijdens het Waterman-seizoen. Denk je dat er iets vreemds of raars aan je persoonlijkheid is? Super goed! Leun erin - speel het op. Je verdient het om iemand te vinden die al je rare eigenaardigheden schattig vindt.

Op het gebied van financiën zien we nu al een golf van cryptocurrencies als een alternatieve, baanbrekende en volledig futuristische manier om geld te gebruiken. En terwijl we de komende tweehonderd jaar door het luchttijdperk reizen - gekenmerkt door de Jupiter- en Saturnusconjunctie in Waterman - zullen we zien dat steeds meer van ons geld digitaal gaat. Tijdens het seizoen van Aquarius zagen we een Reddit-forum van meer dan 4 miljoen reguliere, alledaagse particuliere beleggers bijna met succes een enorm Wall Street-hedgefonds neerhalen door een collectieve inspanning. Veel experts zeiden dat het de eerste keer was dat ze zoiets als dit hadden zien gebeuren, wat niet meer Waterman kon zijn!
Leesmij: Overzicht februari: een Waterman Stellium luidt officieel een jaar van enorme verandering in

Steeds meer doorsnee Amerikanen betreden de aandelenmarkt en zijn begonnen met het manipuleren van een spel dat volledig gericht is op de rijken. Verwacht meer revolutionair en rebels gedrag en verstoringen in of rond de financiële sector terwijl Venus in Waterman is. Als u gewoon probeert uw geld goed te krijgen, kunt u de hulp inroepen van verschillende apps die zijn gericht op het verbeteren van de financiële geletterdheid van de gemiddelde consument, of online experts vinden om van te leren. Het kan ook een inspirerende tijd zijn om te brainstormen over nieuwe manieren om inkomsten te genereren, vooral online.

Esthetisch gezien kunnen onze modekeuzes een beetje gek worden en daarbuiten, maar Venus in Waterman is verantwoordelijk voor enkele van de grootste trendsetters in de popcultuur. Yoko Ono, Elton John en Janis Joplin hebben allemaal een geboorte Venus in Waterman. Als de naaldverhuizers in de mode, werden hun kleermakerskeuzes in het begin misschien belachelijk gemaakt, maar uiteindelijk begon iedereen mee te doen.

Laat deze transit je minder trendy voorkeuren onthullen en ontdek eigenaardigheden of excentriciteiten in je expressie. Duw op de envelop om te gaan waar niemand eerder is geweest en kijk hoe anderen na verloop van tijd beginnen te emuleren. Wanneer Venus in Waterman is, kan onze smaak naar nieuwe hoogten worden uitgerekt, dus laat radicale zelfexpressie je gids zijn.

aries en kanker relatie compatibiliteit

Opmerkelijke Venus in Waterman-transities:

2/6 Venus in Waterman conjunct Saturnus in Waterman

Geen erg warme en liefdevolle transit, maar het is geweldig om je tijd voor jezelf te nemen.

2/11 Venus in Waterman conjunct Jupiter in Waterman

Een optimistische energie voor liefde en financiën die zou kunnen wijzen op een enorme zegen die op ons afkomt.

2/13 Venus in Waterman conjunct Mercurius in Waterman

Een goed moment om te praten over je onconventionele relatiewensen.

kunnen weegschalen en vissen met elkaar overweg?

2/19 Venus in Waterman vierkant Mars in Stier

Het kan bestaande spanningen in relaties verergeren of dingen super sexy maken!

Twijfel je nog over je relatie? Krijg een nauwkeurige Tarot-lezing Lidwoord