Wekelijkse horoscoop: 24 januari – 30 januari 2021Wekelijkse horoscoop: 24 januari – 30 januari 2021

De laatste week van januari 2021 zal voor velen ongetwijfeld erg druk worden. Omdat we een aantal uitdagende aspecten hebben, is het het beste om de komende dagen met ruimdenkendheid en flexibiliteit tegemoet te treden, omdat het Universum ons dan gemakkelijker zegeningen zal brengen.
26 januari brengt het eerste belangrijke aspect van de week met de vurige zon die in een vierkant botst met elektrisch Uranus. Dit veroorzaakt angst en spanning, waardoor sommige mensen onvoorspelbaar gedrag gaan uitlokken. Snelle richtingsveranderingen zijn waarschijnlijk, evenals een grotere kans op uitbarstingen, ongevallen en onverwachte gebeurtenissen. Onder deze hectische energie is het het beste om je gevoelens te begrijpen en door de verschuivingen te ademen in plaats van situaties nog ingewikkelder te maken.
Een volle maan in Leeuw arriveert op de achtentwintigste. Deze lunatie zal de week overheersen, omdat hij dagen ervoor zal worden gevoeld en zal blijven hangen tot aan het begin van de volgende. Als de godin van de nacht boven de horizon breekt en haar zwanenzang zingt, zullen we kunnen zien hoe ver we zijn gekomen sinds de nieuwe maan in Leeuw zes maanden geleden. Dit is een tijd van culminatie, beoordeling en oogst. Keerpunten vinden vaak plaats bij volle manen en brengen nieuws onder onze aandacht, zodat we een keuze hebben over hoe verder te gaan. Onze creatieve, gepassioneerde en romantische energie zal vooral worden bereikt, wanneer het vuur van het sterrenbeeld Leeuw op onze huid zal sudderen. Omarm je authentieke hart en druk jezelf moedig uit.
Op dezelfde dag vinden nog twee andere opvallende zaken plaats. Venus vliegt Pluto binnen en voegt zich bij een gepassioneerde stijldans. Terwijl deze twee hemelse titanen elkaar omhelzen, zullen we eisen dat onze relaties naar een dieper en intenser niveau gaan. Een magnetische en hypnotische kracht zal ons bezielen, vooral degenen die op zoek zijn naar liefde. Singles kunnen onmiddellijk aangetrokken worden tot een karmische connectie; terwijl koppels deze energie kunnen gebruiken voor diepgaande ziels- en seksuele ervaringen.
De glorieuze zon zal ook Jupiter ontmoeten op de achtentwintigste, waardoor de gelukkigste dag van het jaar ontstaat . Dit aspect heeft zich in 2020 niet voorgedaan - zoals voor de hand liggend lijkt - en zal over een jaar niet meer gebeuren. De stralende kracht van de zon versterkt het enorme geluk van Jupiter. Wonderen, doorbraken en zegeningen zullen zeker op ons neerkomen. Omdat dit tegenover de volle maan gebeurt, neemt deze energie exponentieel toe! Vandaag is de gelukkigste dag van het jaar om een ​​risico te nemen, een vergadering te plannen, op een eerste date te gaan of de verlangens van je hart na te jagen.
Maar naarmate we het einde van de week naderen, zal het levenstempo zeker voelen alsof het langzamer gaat. Dit komt omdat de storm van Mercurius retrograde al op de negenentwintigste zal beginnen. Terwijl onze kosmische boodschapper officieel retrograde zal stationeren op de dertigste, zullen we waarschijnlijk de verwarrende energie van tevoren voelen. Het leven - en onze geest, projecten en communicatie - kan op deze dag waarschijnlijk bevroren aanvoelen. In de komende weken zullen we onze voortgang sinds midden januari evalueren. Dit is een kans om van richting te veranderen en ons pad voorwaarts te verbeteren. Vermijd zoals altijd het ondertekenen van nieuwe contracten, het lanceren van nieuwe initiatieven of het doen van grote aankopen tot eind februari.weekhoroscoop-januari

Grote doorvoer van de week

1/26 — Zon in Waterman vierkant Uranus in Stier

1/28 — Volle Maan in Leeuw

1/28 — Venus conjunct Pluto in Steenbok

1/28 — Zon conjunct Jupiter in Waterman

1/30 — Mercurius retrograde in Waterman begint

Blijf op de hoogte van de planetaire transits met Daily Astrology News

RAM

De gelukkigste dag van het jaar is aangebroken, Ram! Als de zon en Jupiter elkaar ontmoeten in je zonne-elfde huis op de achtentwintigste, is het waarschijnlijk dat je een vriend of contactpersoon kunt zien binnenkomen om de introductie te geven die je nodig hebt om een ​​droom waar te maken.

STIER

Met de zon en Jupiter die je ambities en succes benadrukken, ben je klaar om naar nieuwe carrièreprestaties te stijgen, Taurus. Ze ontmoeten elkaar op de achtentwintigste en kunnen de grote professionele doorbraak betekenen die jouw decennium voor de boeg heeft.

GEMINI

Maak je klaar voor optimistische nieuwe horizonten, Gemini. De zon en Jupiter zullen zich op 28 januari verenigen in uw zonne-negende huis, wat waarschijnlijk goed nieuws zal brengen over een academische, media-inspanning, of anders eindelijk de goedkeuring van een internationale kwestie.

KANKER

De hulp die je zo hard nodig hebt, komt waarschijnlijk op de achtentwintigste, Kreeft. De gelukkigste dag van het jaar markeert geld of ondersteuning die op je afkomt.

LEEUW

Relaties zijn de belangrijkste schijnwerpers van de gelukkigste dag van het jaar, Leo. Als de zon en Jupiter elkaar op de achtentwintigste aan de hemel ontmoeten, zie je een gelukkig partnerschap bloeien.

MAAGD

Bereid je voor op goed nieuws over werkgelegenheid of gezondheidskwesties op de achtentwintigste, Maagd. De zon en Jupiter staan ​​achter je om vooruitgang en fortuin op je pad te zien komen.

POND

Maak je klaar om je hart te laten barsten, Weegschaal! Terwijl Cupido op 28 januari pijlen van liefde, creativiteit en vruchtbaarheid op je neerstort, kun je een gelukkige mijlpaal zien rond een van deze gebieden.

Lees je Chinese horoscoop 2021!

SCHORPIOEN

De gelukkigste dag van het jaar vindt plaats op 28 januari, Schorpioen. Dit zal de energie van de zon en Jupiter samenvoegen in je vierde zonne-huis, wat zegeningen brengt rond huis en familiezaken.

BOOGSCHUTTER

Als uw heerser, Jupiter, zich op de achtentwintigste verenigt met de zon, krijgt u een dubbele dosis geluk, Boogschutter. Stuur belangrijke berichten, lanceer een initiatief of teken een contract zodat welvaart kan volgen.

STEENBOK

De zon en Jupiter draaien in een gelukkige omhelzing op 28 januari, Steenbok. Zo krijgt u de Midas touch in al uw financiële zaken.

WATERMAN

Je wordt boven alle andere sterrenbeelden uitgelicht terwijl de zon en Jupiter zich op de achtentwintigste verenigen in je teken. Grijp je kans - de sterren glimlachen naar je.

VISSEN

Wanneer de zon en Jupiter elkaar ontmoeten op de achtentwintigste, ontvang je een diepgaande en krachtige psychische boodschap van het universum, Vissen. Luister naar je dromen en intuïtie.

Kunst door Natasha Chomko op Instagram

Laat de kaarten je toekomst onthullen. Krijg direct antwoord met een Tarot Reading. Lidwoord