Wekelijkse horoscoop: 3 januari – 9 januari 2021Wekelijkse horoscoop: 3 januari – 9 januari 2021

Het astrologische weer van deze week zal nogal een wervelwind zijn, dus maak je klaar voor het nieuwe jaar en begin met een knaller!
4 januari zal Mercurius en Pluto in een conjunctie in Steenbok brengen. Dit zal intensiteit en psychologisch bewustzijn toevoegen aan onze gedachten en communicatie. Gebruik deze sterke vibratie om door te dringen tot de kern van zaken en een diepgaande analyse uit te voeren. Met hen die elkaar ontmoeten in Steenbok, zal dit vooral carrière- en zakelijke aangelegenheden helpen.
Al bijna zes maanden raast krachtpatser Mars door het terrein van Ram. Op de zesde zal hij echter tot 3 maart in de velden van Taurus stormen. Dit maakt ons bijzonder vastberaden, hardwerkend en gefocust op onze langetermijndoelen en -plannen. We zullen op dit moment een geduldige kracht hebben. Hoewel we misschien wat koppiger worden, kunnen we in deze tijden zeker veel vooruitgang boeken. Mars is in zijn nadeel in Stier omdat zijn zeer agressieve karakter in tegenspraak is met de passieve stier.
8 januari brengt veel activiteit met zich mee, aangezien Mercurius en Venus beide van teken wisselen. Mercurius zal Waterman binnengaan, waar hij geruime tijd zal blijven, aangezien hij in februari retrograde zal gaan in hetzelfde deel van de hemel. Wanneer onze kosmische boodschapper hier is, zal onze geest worden aangetrokken door nieuwe ideeën, frisse perspectieven en plannen voor de toekomst.
Een optimistische en sociale trilling kan ook duidelijker worden. Venus beklimt de bergen van Steenbok nu tot 1 februari. Deze transit verbetert alle professionele en financiële zaken, ongeacht het sterrenbeeld. De contacten met zakenrelaties kunnen op dit moment verbeteren. Ook creatieve talenten kunnen worden versterkt. Als het gaat om relaties, zal een sensuele verstandhouding zich manifesteren en zullen we aangetrokken worden tot langdurige verbindingen. Singles moeten op zoek gaan naar iemand die stabiel, betrouwbaar en betrouwbaar is in plaats van alleen uit op een flirt.
De zon in Steenbok sextiel Neptunus op 8 januari ook. Dit is geen zeer actieve transit, omdat het meer gericht is op zachtheid, spiritueel en zorgzaam zijn. Dit kan alle relaties ten goede komen en een vleugje gevoeligheid in ons hart brengen. Mercurius in Waterman zal echter in een vierkant botsen met Mars in Stier, wat aantoont dat onze geest op dit moment mogelijk geen contact heeft met ons hart. Deze scherpe afstemming kan opvliegers, ruzies en impulsieve beslissingen veroorzaken. Het is het beste om deze invloed te beheersen en naar de meer medelevende te leunen in plaats van koppig en vastberaden te zijn in onze mening.Lees je januari-horoscoop!

Op 9 januari komt Venus in Steenbok in een driehoek met Mars in Stier. Terwijl de kosmische minnaars in de hemel dansen, zullen alle romantische verbintenissen hiervan profiteren. Dit is een geweldige tijd tot nu toe, of je nu alleenstaand of gehecht bent. Plan zeker iets speciaals! Ondanks deze mooie invloed zal Mercurius de stemming vandaag opnieuw naar beneden halen als hij Saturnus ontmoet in Waterman. Dit kan zich uiten in zware gedachten, depressie of moeilijkheden bij het communiceren. Om deze energieën in evenwicht te brengen, moet je wat zoeken om je op wat mentaal werk te concentreren voordat je loslaat om wat plezier te hebben.

weekhoroscoop-januari-3-januari-9-2021

Waterman en Vissen houden van compatibiliteit

Grote doorvoer van de week

1/4 — Mercurius conjunct Pluto in Steenbok

1/6 — Mars komt Stier binnen

compatibiliteit tussen leo en waterman

1/8 — Mercurius gaat Waterman binnen

1/8 — Venus gaat Steenbok binnen

1/8 — Zon in Steenbok sextiel Neptunus in Vissen

1/8 — Mercurius in Waterman vierkant Mars in Stier

1/9 — Venus in Steenbok driehoek Mars in Stier

1/8 — Mercurius en Saturnus conjunct Saturnus in Waterman

Blijf op de hoogte van het dagelijkse astrologische weer met Daily Astrology News!

leo en gemini compatibiliteit 2017

RAM

Als Mars deze week je sterrenbeeld verlaat, zal het verder gaan naar je tweede zonnehuis van financiën, Ram. Uw uitgaven zullen de komende twee maanden stijgen, maar ook uw potentieel om geld te verdienen.

STIER

Bereid je voor op een golf van energie om je leven deze week te elektriseren, Stier. Mighty Mars zal voor het eerst in twee jaar je sterrenbeeld binnenkomen vanaf de zesde. Je zult nu enorm veel energie hebben om je doelen na te streven.

GEMINI

Als Mars deze week je zonne-twaalfde huis van rust binnengaat, Tweelingen, zul je het de komende twee maanden waarschijnlijk erg druk hebben in eenzaamheid. Dit kan een belangrijk project zijn dat u aan het ontwikkelen bent.

KANKER

Maak je klaar voor een leuke en feestelijke twee maanden vooruit als Mars je zonne-elfde huis van evenementen en vriendschappen, Kreeft, binnengaat. Je zult veel sociale activiteit zien!

LEEUW

Je carrière vliegt als vuurwerk de lucht in, Leo. Dit komt omdat krachtpatser Mars nu voor het eerst in twee jaar je tiende huis van prestaties op zonne-energie zal betreden.

wanneer begint het stierenseizoen?

MAAGD

Nu Mars deze week je zonne-negende huis van expansie betreedt voor de komende twee maanden, ben je klaar om je comfortzone, Maagd, te verlaten. Je hebt nu misschien de energie om een ​​belangrijke media-, publicatie-, reis-, academische of immigratie-inspanning aan te pakken.

POND

Verwacht dat intimiteit de komende twee maanden het belangrijkste aandachtsgebied zal zijn, Weegschaal. Terwijl Mars je zonne-achtste huis van stroom voorziet, heb je de drang om te fuseren.

SCHORPIOEN

Partnerschappen zullen vanaf deze week het belangrijkste aandachtspunt zijn, Schorpioen. Je kunt nu zoveel verder gaan als je als team werkt.

zijn stier en kanker compatibel

BOOGSCHUTTER

Je werkleven staat op het punt deze week zeer actief te worden, Boogschutter. Je begint 2021 met een enorm productieve vibe!

STEENBOK

Romantiek, zaken van het hart en creativiteit zullen vanaf deze week je geest verteren, Steenbok. Terwijl Mars passie naar je vijfde zonne-huis brengt, heb je een geweldige kans om je liefdesleven in vuur en vlam te zetten!

WATERMAN

Terwijl Mars deze week je vierde zonne-huis opwarmt, zul je veel activiteit zien gebeuren met huis en gezin, Waterman. Dit kan je de aanzet geven om je ruimte op te knappen, te renoveren of anders te verhuizen.

VISSEN

Je geest staat in vuur en vlam vanaf deze week, Vissen! Terwijl Mars de komende twee maanden uw derde communicatiehuis op zonne-energie van stroom voorziet, kunt u overtuigend spreken en schrijven.

Kunst door @ pierre.visualz

Laat de kaarten je toekomst onthullen. Krijg direct antwoord met een Tarot Reading. Lidwoord