Wekelijkse horoscoop: 15 november - 21 november 2020Stellaire begeleiding

Terwijl de laatste week van het Schorpioenseizoen begint, zal de gevoelige Venus, onze godinplaneet van liefde en schoonheid, op 15 november een scherp vierkant maken met zowel Pluto als Jupiter. Deze invloeden benadrukken onze relaties - een thema dat vaak naar voren komt tijdens het Schorpioenseizoen, wanneer we onze innerlijke honger, behoeften, verlangens en passies onder ogen zien gedurende een maand die een nieuwe diepe transformatie belooft.
De botsing van Venus met Pluto kan machtsstrijd en controleproblemen in de huidige vakbonden uitlokken, vooral als ze onder de oppervlakte hebben gesudderd. Jaloezie en bezitterigheid zullen als een demon uit de schaduw oprijzen. Doe je best om niet te opereren vanuit een plaats van onzekerheid of angst, want dan zal het drama losbarsten. Hypnotische liefde kan worden getriggerd voor singles en kan zelfs leiden tot misbruik of gewelddadige obsessie. Vooral omdat Venus ook in botsing komt met Jupiter, kunnen we op deze dag plotseling overmatig toegeeflijk worden of vatbaar zijn voor verleidingen. Hoewel we ons misschien gelukkig en sociaal voelen, kan dit leiden tot impulsiviteit of schandalige zaken als men het gevoel heeft dat ze niet volledig worden vervuld in hun verbintenissen.
Schokkend nieuws, angst en nerveuze spanning zullen onze kant op komen op 17 november. Met onze kosmische boodschapper in de emotionele zeeën van Schorpioen die botst met het grillige Uranus, zullen we merken dat onze gevoelens en gedachten op gespannen voet staan ​​met de praktische wereld om ons heen. Dit is geen ideaal moment voor overeenkomsten of zakelijke onderhandelingen. Op de negentiende zal Mercurius eindelijk de topsnelheid bereiken en weer normaal zijn. Duidelijkheid zal gemakkelijker te vinden zijn in toekomstige relaties en communicatie.
De machtige zon verbindt op 19 november in een prachtig sextiel met Saturnus. Het voltooien van belangrijke of moeilijke projecten zal ons gemakkelijker vallen. Het doorzettingsvermogen, het uithoudingsvermogen en het geduld vinden dat je nodig hebt om je doelen te bereiken, zal zich gemakkelijker manifesteren. Gebruik deze kracht om plannen voor uw professionele leven te schetsen. Als je wijsheid hebt om mee te delen aan degenen die het nodig hebben, doe dat dan nu.
Naarmate de week ten einde loopt, zullen zowel Venus als de zon naar een nieuw territorium verschuiven. Onze godinnenplaneet zal het feestelijke land van Weegschaal verlaten om in het donker een koningin van de nacht te worden Schorpioen . In de komende weken zullen we alles of niets worden als het gaat om liefde, seks en verbintenissen in het algemeen. We zullen hunkeren naar verbindingen met anderen die verder reiken dan alleen het fysieke en misschien zelfs de motivatie voelen om ons te verenigen met iemand die een zielsverwant is. Bestaande partnerschappen kunnen genieten van deze gepassioneerde en sensuele intimiteit, maar kunnen vatbaar worden voor bezitterigheid en achterdocht als ze het gevoel hebben dat het hart van hun significante ander afdwaalt. Singles zullen hongeren naar intense ervaringen die hun diepste fantasieën en verlangens vervullen.
Terwijl de zon zijn zonne-terugkeer vindt naar de weiden van Boogschutter, gaan we officieel het eclipsseizoen in. Er zijn twee verduisteringen in de buurt: één in Tweelingen en één in Boogschutter. In de komende maand zullen we hunkeren naar nieuwe avonturen en intense discussies over hoe onze wereld evolueert.
Ontdek nu de sleutel tot je persoonlijkheid en je levenspad met jegratis geboortekaart!Grote doorvoer van de week

15/11 — Venus in Weegschaal vierkant Pluto in Steenbok

waarmee is maagd compatibel?

15/11 — Venus in Weegschaal vierkant Jupiter in Steenbok

17/11 — Mercurius in Schorpioen tegenover Uranus in Stier

19/11 — Mercurius verlaat de schaduw

19/11 — Zon in Schorpioen sextiel Saturnus in Steenbok

21/11 - Zon komt Boogschutter binnen

21/11 - Venus komt Schorpioen binnen

Blijf op de hoogte van het dagelijkse astrologische weer met Daily Astrology News!

RAM

Terwijl gezegende Venus nog een laatste week doorbrengt in uw zonnepartnerschapssector, doet u er alles aan om dichterbij te komen met degene aan uw zijde. Als je single bent en op zoek bent, zoek dan partners die gratie, charme en langetermijnpotentieel hebben.

STIER

Met zoveel focus op je partnerschappen deze week, zou je kunnen merken dat je achterover moet leunen voor degenen met wie je werkt of dat je aan het daten bent. Misschien voel je je op 17 november extreem met hen op gespannen voet. Wanneer Venus op de eenentwintigste je zonnesector van partnerschap binnengaat, zou er weer harmonie in je connecties moeten komen.

TWEELING

Langzaam maar zeker heb je het gevoel dat dingen beginnen op te knappen. Terwijl je heerser Mercurius deze week het vuur kruist met een andere zeer intellectuele planeet, Uranus, zou je nieuws kunnen ontvangen dat je schokt en je laat tollen. Aan het einde van de week zouden de zaken zich echter in uw voordeel moeten oplossen.

KANKER

Pas op voor schokkend nieuws met betrekking tot je liefdesleven en vriendschappen deze week. U kunt het gevoel hebben dat een kennis of goede vriend plotseling uit de toon valt, vooral over hoe zij over uw romantische partner denken. Als ze hun mening geven over hoe je beter verdient, luister dan naar hen.

LEEUW

Je gezinsleven en gezin staan ​​deze week op gespannen voet met je carrière. Dit push-pull-effect kan je geest verward en verward maken. Tegen het einde van de week keert het geluk terug in je huiselijke leven, dus blijf rustig tot die tijd.

MAAGD

Nu je heerser, Mercurius, op 19 november eindelijk op normale snelheid is, kun je opgelucht ademhalen. Je geest is vertroebeld en verward voor wat voelt als maanden, maar gelukkig keert het leven terug naar een normaal tempo.

POND

Mis de stralende en aantrekkelijke zegeningen van Venus niet voor een laatste week, Weegschaal! Ze blijft tot 21 november in je sterrenbeeld. Maak je look af, voeg nieuwe kleding toe aan je garderobe of doe zelfs je haar opnieuw. Kijk hoe de wereld dol op je is.

wat is het sterrenbeeld kanker?

SCHORPIOEN

Met de machtige zon in je sterrenbeeld voor een laatste volle week, moet je je vasthoudendheid gebruiken om acties te ondernemen waarvan je wilt dat ze binnen het komende jaar tot hun volheid komen. De nieuwe maan van vorige week is nu nog steeds sterk, dus je hebt meer kracht en vermogen om je doelen te bereiken.

BOOGSCHUTTER

Geniet van de feestelijke geest die deze week uitstraalt, terwijl gezegende Venus op je neer glimlacht vanaf haar baars in je zonne-elfde huis van vriendschappen. Kom in contact met vrienden, woon een veilig evenement bij of praat gewoon bij voor een wijnavond via Zoom.

STEENBOK

Bazen, VIPS, leidinggevenden en mensen met autoriteit glimlachen het grootste deel van deze week op je neer, behalve op 25 november. Laat arrogantie niet naar je hoofd stijgen, want je zou iemand verkeerd kunnen wrijven. Maar gelukkig zou de rest van de week je complimenten, aandacht en applaus moeten brengen.

WATERMAN

Met de praatgrage Mercury die deze week door je prestatie op het gebied van zonne-energie racet, zul je zien dat projecten die de afgelopen maand zijn uitgesteld, eindelijk op de goede weg kunnen zijn. Houd je nu bezig, want de nieuwe maan van vorige week zal je waarschijnlijk nog steeds kansen bieden voor professionele groei.

VISSEN

Omarm intimiteit en sensualiteit deze week, Vissen. Terwijl majestueuze Venus je wonden heelt en je helpt om je dichter bij je partner te voelen, gebruik haar magische aanraking om liefde in lichaam en ziel te omarmen.

Kunst door Mr. Babies

Twijfel je nog over je relatie? Krijg een nauwkeurige Tarot-lezing Lidwoord