Wekelijkse horoscoop: 14-20 september 2020Stellaire begeleiding

Op maandag zal de zon in methodische Maagd een driehoek vormen met de schaduwrijke Pluto in Steenbok. Dit is een krachtige tijd voor regeneratie, omdat iets ons eraan zou kunnen herinneren dat er altijd genoeg onder de motorkap is waarmee we nog moeten werken. Toewijding aan schaduwwerk is niet voor bangeriken, maar we zijn dit jaar diep in het proces van wederopbouw. De collectieve drang naar transformatie is sterk en meer dan ooit duiken we diep. We kunnen groeien door ons onbewuste materiaal op te graven en ermee te werken wanneer het zich aandient, in plaats van het onder de oppervlakte te houden. Omdat Pluto erbij betrokken is, is wat we zien misschien niet mooi, maar wegkijken is geen optie.
Op dinsdag, Venus in super extra Leeuw maakt een vierkant (creëert spanning) naar Uranus in stabiele Stier, waarmee we onze relaties op een grote manier testen. Ego's kunnen een klap krijgen als er problemen rond loyaliteit opduiken. Als je heen en weer gaat over het creëren van stabiliteit of het behouden van je vrijheid, is de kans groot dat er snel een beslissing wordt genomen. Als je vastzit op het kruispunt van een interpersoonlijke impasse, zal dit aspect waarschijnlijk tot actie leiden waar voorheen energie vastzat.
Later hebben we donderdag een spannende nieuwe maan in Maagd, die ons vraagt ​​om de basis te leggen voor wat we de komende jaren willen bouwen. Deze nieuwe maan maakt een driehoek naar Saturnus in Steenbok, wat ons ertoe aanzet nieuwe structuren of grenzen te implementeren en plannen te maken voor de lange termijn. We zijn meer geïnspireerd om methodisch te werk te gaan en intenties te stellen rond ons toekomstige succes. Maagd gaat over de dagelijkse details en Steenbok heeft zijn zinnen hoog gezet.
De planetaire heerser van deze lunatie is Mercurius in sierlijke Weegschaal, die momenteel een vierkant maakt met de nu directe Jupiter in Steenbok. Om deze reden is het handhaven van een balans tussen details en het grotere geheel hier essentieel. De manier waarop we brede, ingrijpende veranderingen voor de toekomst doorvoeren, is door het werk dag voor dag te doen. Dit is een krachtige nieuwe maan voor zakelijke deals en het is onze lat hoog te leggen, maar pas op dat u niet te veel belooft en te weinig levert.
De volgende dag vormen de maan en Mercurius een snelle conjunctie in Weegschaal, waardoor onze geest en ons hart op één lijn worden gebracht met een nieuwe reeks waarden in de toekomst. We denken logisch na over onze volgende stappen. Deel je nieuwe maan-intenties met iemand met wie je je hecht voelt en vraag hen om je te ondersteunen door je verantwoordelijk te houden.
Lees je wekelijkse horoscoop voor zowel je opkomst als je zonneteken:RAM

De nieuwe maan van deze week vindt plaats in je zesde huis van werk, dagelijkse routines en gezondheid. Je voelt je deze week niet je gebruikelijke gemotiveerde, doorzetter zelf en dat komt omdat je heersende planeet, Mars, vorige week retrograde is gestationeerd. Er vindt een transformatie plaats in uw carrière- en werksector, waardoor een verandering in de manier waarop u zich dagelijks presenteert, wordt geactiveerd. Je voelt hier veel druk omheen, maar luisteren naar het perspectief van je dierbaren kan je misschien helpen om het grotere geheel logisch te zien. Met Venus nu in je vijfde huis van romantiek en creativiteit, gun jezelf een kleine pauze van de wereld en maak tijd voor liefde en/of kunst.

STIER

Het retrograde-station van Mars van vorige week in je twaalfde huis van alle onzichtbare dingen, maakt dat veel van je inspanningen nu zinloos lijken. Je verbinding met je drive, motivatie en actie lijkt te zijn verdwenen in een ander rijk, en dat is wat er gebeurt als dit lastige huis erbij betrokken is. Zie dit als een kans om echt diep in je ziel te zoeken. Deze reis begon vorige week en zal duren tot begin januari 2021. Het is een kritieke tijd om samen te komen met je spirituele gidsen en om begeleiding te vragen, aangezien deze transit je vraagt ​​om je intuïtie aan te boren. Gebruik deze nieuwe maan in Maagd als een check-in met je hart. Vraag wat het nodig heeft om zich veilig te voelen.

GEMINI

De nieuwe maan van donderdag in Maagd nodigt je uit om nieuwe intenties te zetten rond je huis en je fundamenten, lieve Tweeling. Het is tijd om je bewustzijn te vergroten en na te denken over het lange spel. Hoe ziet het ideale traject eruit? Je geslachtsdrift is deze week verhoogd met Mercurius in je vijfde huis vierkant Jupiter in je achtste huis. Dit is vruchtbare scheppingsenergie en u kunt deze erotische energie in uw voordeel gebruiken! Laad je nieuwe maan-intenties op met een beetje seksmagie door je intentie voor te stellen op het moment van een climax. Deze week leg je een aantal krachtige fundamenten voor de toekomst.

KANKER

Deze week heeft Mercurius in Weegschaal vierkant Jupiter in je zevende huis, waardoor je misschien een beetje overdreven idealistisch bent met je partners. Zorg ervoor dat u ze duidelijk ziet en dat hun waarden overeenkomen met die van u. Met de lunatie van deze week in je derde huis, communiceer je misschien met je broers en zussen, buren of huisgenoten over hoe je het liefst een harmonieus huis houdt. Het is een krachtig moment om nieuwe grenzen en relatieafspraken te maken met de mensen in je binnenste cirkel. Zorg ervoor dat u allemaal op dezelfde pagina zit!

LEEUW

Je tweede huis van eigenwaarde en geld wordt deze donderdag geactiveerd onder deze nieuwe maan in Maagd. Nu Venus vorige week in je eerste huis zat, krijgt je zelfrespect een boost en reflecteert het naar buiten de wereld in. Onder deze nieuwe maan tekent u nieuwe werkdeals of klanten, dus zorg ervoor dat u uw behoeften communiceert, vooral in nieuwe werksituaties! De grotere visie van deze nieuwe kans zal je allerlei sterrenhemel geven, maar zorg ervoor dat je ook de kleine lettertjes leest. Denk logisch na over hoe je dagelijkse leven eruit zal zien als je verder gaat. Deze nieuwe maan in Maagd-driehoek Saturnus in Steenbok wil je klaarstomen voor succes op lange termijn.

MAAGD

Dit is een bijzonder krachtige nieuwe maan, lieve Maagd, want het is het begin van een nieuwe jaarlijkse cyclus voor jou. Je mag jezelf opnieuw uitvinden op een manier die tot ver in de toekomst zal rimpelen. Je denkt op de lange termijn en het is vooral belangrijk dat je je creatieve visies voor het komende jaar niet alleen voor jezelf maar ook voor de wereld bevestigt! Zelfexpressie is een enorm thema onder deze lunatie, dus stel een aantal intenties vast over hoe je jezelf met de wereld deelt. Het is een goed moment om met nieuwe vluchten of creatieve partnerschappen te praten over wat uw waarden zijn. Zorg ervoor dat u geen beloftes doet die u niet kunt waarmaken.

POND

Besteed aandacht aan je dromen op donderdagavond, Weegschaal! Je krijgt deze week een aantal grote onbewuste doorbraken. U en een familielid bevinden zich misschien in een filosofisch debat waarbij u uw overtuigingen in twijfel trekt. Nu Mars vorige week retrograde is gestationeerd in je zevende huis van partnerschappen, moet je voorzichtig zijn met je dierbaren! Er komt veel voor je aan de oppervlakte en je komt misschien in de verleiding om uit te halen - wat absoluut onverwacht is - maar je zit midden in een diepe transformatie. Je weet als geen ander dat onze partnerschappen onze spiegelreflecties zijn, dus vraag jezelf af of het ding dat je dwarszit aan de andere persoon echt over hen gaat, of gaat het over iets diep in jou?

SCHORPIOEN

De nieuwe maan van donderdag valt in je elfde huis van vriendschap en je grootste hoop en wensen. Plant zaadjes voor nieuwe creatieve visies en leg je lat hoog. Je hebt Saturnus in Steenbok die het langetermijnsucces van je dromen ondersteunt, maar het vraagt ​​je hoe je van plan bent er dagelijks voor te verschijnen. Venus in Leeuw zegent momenteel je tiende huis van loopbaantraject - je draait nu de aandacht! Je planetaire heerser en krijgsgod Mars is retrograde in je zesde huis en nodigt je uit om je dagelijkse routines tot het einde van het jaar te herzien. Donderdag is een uitzonderlijk krachtige tijd om een ​​aantal intenties te stellen rond degenen die je meest verheven doelen ondersteunen.

BOOGSCHUTTER

De nieuwe maan in je elfde huis doet je afvragen welke duurzame structuren je bouwt voor je succes. Een nieuwe kans kan via je vriendengroep komen en het kan veelbelovend zijn, maar zorg ervoor dat je alle details hebt die je nodig hebt voordat je verder gaat. Zorg ervoor dat u in rekening brengt wat u waard bent en belasting toevoegt. De Mars retrograde transit in je vijfde huis roept grote vragen op over wat je verlicht. Je hebt een lange gewoonte gehad om aan jezelf te ontsnappen, maar deze nieuwe maan wil over zaken praten. Als je niet weet welke richting je op moet gaan of als je een levensdoelcrisis hebt, geef dan prioriteit aan zelfzorg zoals je nog nooit eerder hebt gedaan.

STEENBOK

De nieuwe maan van deze donderdag gaat onder in je negende huis van hoger onderwijs, spirituele bezigheden en persoonlijke expansie. Je stond eerder dit jaar centraal in een van de krachtigste conjuncties van onze tijd en het zorgt voor een complete revolutie in de manier waarop je jezelf ziet. 2020 heeft iedereen voor een lus gegooid, maar voor jou zijn ze levensveranderend geweest. Als je kunt rocken met de enorme veranderingen die het universum dit jaar van je heeft gevraagd, is je hele identiteit en zelfgevoel aan een upgrade toe. Mars is momenteel retrograde in je vierde huis van familie en stichtingen, en vraagt ​​​​je om goed op te letten voor diepe wonden die je nog steeds met je meedraagt.

WATERMAN

Je hebt dit seizoen van de Maagd diep genezend werk gedaan! Deze nieuwe maan in je achtste huis van transformatie vraagt ​​je om licht te brengen in alle donkere en schimmige delen van jezelf, en dat is waar genezing uiteindelijk om draait. Een oud deel van jou is bereid om losgelaten te worden zodat een nieuwe versie van jou geboren kan worden. Met alle Steenbok-planeten in je twaalfde huis, heb je dit hele jaar onder de oppervlakte in de onderbewuste sferen uitgegraven. De lunatie van donderdag biedt nieuwe inzichten die je radicaal transformerende spirituele overtuigingen informeren en hoe ze de toon zetten voor de lange termijn. Zorg ervoor dat u het grotere geheel en de positieve kant in overweging neemt in plaats van te verdwalen in de duisternis.

VISSEN

De lunatie van donderdag in je zevende huis activeert een nieuw begin rond partnerschappen en je relatiebehoeften. Als je intenties zet rond je relaties, vraag jezelf dan af welke structuren en grenzen kunnen worden geïmplementeerd voor succes op de lange termijn. Met Saturnus in Steenbok die een ondersteunende driehoek naar deze nieuwe maan ontvangt, heeft wat je vandaag bouwt een blijvend potentieel. Het is tijd om serieus aan de slag te gaan met anderen. Maar nu Neptunus retrograde loopt in je eerste huis, kun je jezelf wat duidelijker zien. Mars retrograde in je tweede huis kan problemen met je eigenwaarde veroorzaken, maar Venus in je zesde huis kan dit verhelpen als je van je plezier een prioriteit kunt maken.

Kunst door Koketi

Lees meer verhalen:

Laat de kaarten je toekomst onthullen. Krijg direct antwoord met een Tarot Reading. Lidwoord