Uw wekelijkse horoscoop voor 4 juli - 10 juli 2021: een focus op relatiesUw wekelijkse horoscoop voor 4 juli - 10 juli 2021: een focus op relaties

We gaan een intense week tegemoet als het gaat om relaties, maar maak je geen zorgen! Je wekelijkse horoscoop voor de week die begint op 4 juli bevat alle informatie over hoe je deze energie kunt kanaliseren!Het levenstempo zal deze week echt versnellen nu Mercurius, onze planeet van communicatie, eindelijk zijn post-schaduwfase verlaat op 6 juli. De waarheid is echter dat we al behoorlijk effectief meeklikken sinds het begin van de maand. De komende week zijn er echter enkele haperingen, terwijl de planeten hun conflict voortzetten en stoten in de ring gooien.

De energieke zon sextiel Uranus in Stier op 5 juli, maar deze energie zal zelfs het weekend ervoor gevoeld worden. Dit is een goed voorteken voor degenen die zomerfeesten plannen of voor degenen die in de Verenigde Staten onafhankelijkheidsdag inluiden. Opwindende verrassingen kunnen om elke hoek liggen, omdat we een drang naar vrijheid en spontaniteit zullen voelen. Gezellig samenzijn met vrienden of met mensen die anders zijn dan wij, kan een aantal lonende en gedenkwaardige ontmoetingen opleveren. Uitnodigingen kunnen ons leiden tot nieuwe ontdekkingen over andere mensen, de wereld en onszelf. Dit is geen tijd om ons te concentreren op onze routine en in plaats daarvan is het beter om met de stroom mee te gaan en te zien waar avonturen ons brengen.

Verwarring binnen relaties

6 juli wordt een lastiger dag met twee scherpe aspecten die een rol gaan spelen. Mercurius in luchtige Tweelingen zal het waanvoorstellingen Neptunus in Vissen vierkant maken. Dit zal ons denken vervormen en complicaties veroorzaken in onze dagelijkse aangelegenheden en zakelijke transacties. Met gegarandeerde verwarring en onzekerheid, is het het beste om niets te overhaasten en overeenkomsten, conflicten of samenzweringen te vermijden. Richt je in plaats daarvan op het laten stromen van je creatieve energie of geniet van het kijken naar een inspirerende serie of film.

Leesmij: Summer Lovin': je romantische voorspelling om de hitte en liefdesverdriet te verslaan

Op dezelfde dag zal Venus in Leeuw zich ook verzetten tegen Saturnus in Waterman, wat droefheid en afstand in onze relaties brengt. Eenzaamheid kan de kop opsteken en we kunnen de behoefte voelen aan introspectie. Eerdere problemen in ons liefdesleven zouden ons kunnen verteren, dus het is beter om te wachten tot deze energie voorbij is voordat we overhaaste beslissingen nemen. Wees in plaats daarvan praktisch en geaard als het gaat om je vriendschappen, liefdesleven en connecties.

Venus in Leeuw wordt op 8 juli aangevallen door een bliksemschicht van Uranus in Stier. Het vierkant tussen deze twee planeten kan onze relaties opnieuw een uitdaging vormen. Gezonde vakbonden kunnen genieten van meer passie, experimenten en opwinding, terwijl degenen die zich gevangen voelen in een ongezonde band kunnen verlangen naar vrijheid en uiteindelijk uithalen in woede of door destructief gedrag. Als je single bent, kun je deze energie het beste benutten door niet te impulsief te daten, maar door je geest open te stellen voor het ontmoeten van mensen die uniek of anders zijn dan jij.

Een nieuw begin

Het einde van de week is echter eigenlijk een nieuw begin. Met een nieuwe maan in Kreeft bij aankomst op 9 juli zal onze gevoelige natuur worden geactiveerd en zal ons hart opzwellen. In deze periode van het jaar richten we onze aandacht op de stabiliteit in ons leven en hoe we ons verbinden met onze roots. Onze familie, afkomst en verleden zullen voor ons aanwezig zijn om onder ogen te zien. Gebruik deze lunation om het thuis gezellig te maken, contact te leggen met je verwanten en je leefruimte om te toveren in het perfecte nest voor jou.

Leesmij: Astrologische voorspelling voor juli: je vroeg om vuurwerk, dus hier zijn ze!

komt Ram en Boogschutter overeen?
4 juli wekelijkse horoscoop

Grote doorvoer van de week

7/5 — Zon in Kreeft sextiel Uranus in Stier

7/6 — Mercurius in Tweelingen vierkant Neptunus in Vissen

7/6 — Venus in Leeuw tegenover Saturnus in Waterman

7/8 — Venus in Leeuw vierkant Uranus in Stier

7/9 — Nieuwe maan in Kreeft

Bekijk je maandelijkse horoscoop voor juli!

Uw wekelijkse horoscoop voor juli 4

RAM

Een nieuwe maan in je zonne-vierde huis van huiselijkheid zal deze week arriveren, Ram. Dit zal een focus leggen op uw huis, familie en afkomst. Kom in contact met je roots.

STIER

Met het ontwaken van de nieuwe maan in je derde zonnehuis deze week, Stier, ben je klaar om je horizon te verbreden. U kunt plotseling de drang voelen om op korte afstand vakantie te gaan of aan de slag te gaan met een communicatie-gerelateerd project.

GEMINI

Je wekelijkse horoscoop voor 4 juli wil dat je de voorspoed op je laat regenen, Tweelingen. Met een nieuwe maan in je tweede financiële huis op zonne-energie die deze week arriveert, zou je nu een manier kunnen vinden om meer kapitaal binnen te halen door een nieuwe baan of bijzaak te verwerven.

KANKER

De belangrijkste nieuwe maan van het jaar voor jou is deze week aangebroken, Kreeft. Nu het in je sterrenbeeld valt, zou je klaar kunnen zijn om een ​​van je meest oprechte plannen of projecten na te streven.

leo horoscoop van de dag

LEEUW

Het is tijd om te gaan liggen, te rusten en je batterijen op te laden, Leo. Met een nieuwe maan in je zonne-twaalfde huis die deze week verschijnt, zul je merken dat je diep contemplatief bent.

MAAGD

Laat de vieringen klinken, Maagd! Terwijl een nieuwe maan in je zonne-elfde huis deze week zingt, zul je waarschijnlijk veel vrienden horen of iemand vinden die de deur voor je opent om een ​​heilige droom na te streven.

POND

Je wekelijkse horoscoop voor 4 juli zegt dat je ambities deze week goed uitkomen, Weegschaal. Als een nieuwe maan in je tiende huis van prestaties op zonne-energie aanbreekt, zou je kunnen horen van een promotie of een kans om binnen je branche te stijgen.

SCHORPIOEN

Voel de lucht onder je vleugels, Schorpioen. Een nieuwe maan valt deze week in je zonne-negende huis van expansie, wat je zou kunnen aanmoedigen om na te denken over reizen of zaken in de verte.

BOOGSCHUTTER

Intimiteit zal deze week een topprioriteit voor je zijn, Boogschutter. Met een nieuwe maan in je zonne-achtste huis van diepte, ben je op zoek naar meer van een partner.

STEENBOK

Terwijl deze week een nieuwe maan in je zonne-zevende huis van partnerschappen aanbreekt, zul je je intens concentreren op je belangrijkste partner, Steenbok. Maak nu langetermijnplannen.

WATERMAN

Productiviteit staat deze week hoog in het vaandel, Waterman. Met een nieuwe maan in je zesde huis van dagelijkse zaken op zonne-energie, kun je je efficiëntie verbeteren.

VISSEN

Laat je geest naar het universum roepen, Vissen. Als deze week een nieuwe maan in je zonne-vijfde huis van liefde en passie verschijnt, zul je de kans krijgen om te vinden wat je hart werkelijk verlangt.

Laat de kaarten je toekomst onthullen. Krijg direct antwoord met een Tarot Reading. Lidwoord